Blogging, Știri & Trends
Moș Crăciun pe bicicletă la Constanța
Moș Crăciun pe bicicletă la Constanța

Moș Crăciun pe bicicletă la Constanța

„De zece ani, în Constanța, Moș Crăciun vine nu cu sania trasă de reni, ci cu bicicleta. Este un eveniment care ne este extrem de drag. Prin acest eveniment, încercăm să le aducem zâmbetul pe buze celor mici și mari și să îi îndreptăm către sport. Invităm toți iubitorii sportului pe două roți, la o plimbare pe bicicletă, costumați în Moș Crăciun”, a precizat Victor Bănescu, președintele Clubului Județean de Ciclism Constanța.

Traseul este următorul: Plecare – Casa de Cultura, Bd. 1 Decembrie 1918, Parcul de la Gară, Bd. Ferdinand, Parcul Arheologic, stânga pe Str. Mircea cel Bătrân, Parcul Oleg Danovski, Str. Mircea cel Bătrân, Bd Tomis, Parcul Tomis 2, dreapta pe Bd. Alexandru Lăpușneanu, Parcul Tăbăcăriei, Sat Vacanță, stânga pe Bd. Aurel Vlaicu, pentru ca finish-ul să fie în Parcarea Vivo Constanța.

„Deoarece acest eveniment este autorizat de către Primăria Constanța, având alături de noi atât Poliția cât și Jandarmeria pe tot parcursul evenimentului, toți participanții care vor veni la eveniment, vor trebui să dețină la ei certificatul verde, fiecare dintre noi respectând măsurile de prevenție a infecției cu COVID-19”, transmit reprezentanții Tomis Bike Constanța.

Sâmbătă. 18.12.2021. Ora 11:30.

informații via focuspress.ro și replicaonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *