Blogging, Știri & Trends
Motivul pentru care oraşul Constanţa se inundă la cea mai mică ploaie !
Motivul pentru care oraşul Constanţa se inundă la cea mai mică ploaie !

Motivul pentru care oraşul Constanţa se inundă la cea mai mică ploaie !

Citeam pe Cuget Liber o ştire despre ceea ce găsesc lucrătorii RAJA prin canalizări. Nu e primul articol de genul acesta pe care îl văd însă e foarte grăitor.
Uitaţi-vă şi voi ce au găsit! Cauciuc, ba chiar şi o componentă a unei maşini de spălat! Ne cam luăm noi de RAJA şi Primărie însă uneori uităm şi de cei care nu urlă la unison cu noi ceilalţi despre aceste nereguli, cei  ce sunt localnici ai aceluiaşi oraş şi care nu prea au treabă cu inteligenţa şi decenţa. Ba chiar, comico-absurd este că tot ei se plâng atunci când le sunt inundate casele la o ploaie constănţeană de 10 sau 15 minute.
Aplaud aceste verificări făcute de lucrătorii RAJA şi sper să ajungă ştirile astea şi pe la urechiile oamenilor ce nu ştiu să locuiască la oraş. Nu poţi tu să arunci într-o canalizare saci de ciment şi moloz sau chiar componente electrice şi electronice fără ca acest lucru să dăuneze grav oraşului! Ştiu că nu ai voie să arunci molozul, gresia şi faianţa la pubela de lângă bloc, dar cât de „genial” să fii ca să arunci aceste lucruri într-o canalizare ce e construită special pentru a proteja oraşul de inundaţii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *