Blogging, Știri & Trends
N-am nici HIV nici Hepatita
N-am nici HIV nici Hepatita

N-am nici HIV nici Hepatita

Zilele astea mi-am facut o rezervare la centrul Baylor din km 4-5, pentru o testare gratuita HIV, Hepatita B si Hepatita C. Daca e moca, hai sa facem!

M-am dus azi acolo, am asteptat intr-o sala. E frumos aranjata clinica, foarte curata si moderna. A venit o asistenta sau ce era, m-a luat intr-o camera si mi-a pus intrebari de genul existentei unui tatuaj, daca am avut vreo boala nu stiu de care, daca am avut o operatie de curand, samd. Mi-a dat si un formular simplu de completat, in care bifam cateva casute, evaluandu-mi riscul la asemenea boli.

M-a dus apoi la parter unde o tanti doctorita m-a intepat putin sa-mi ia sange si spre deosebire de Spitalul Judetean de exemplu, nu mi-a lasat doar vata acolo ci mi-a pus la sfarsit si un plasture. Nice touch.

Asteptand, ma gandeam ca oare ce se va intampla daca am ceva, dar in ciuda ipohondriei mele am zis sa nu ma agit degeaba ca pana la urma imi cunosc corpul si stiu cand ceva e serios in neregula cu el. Nu sunt bolnavicios de fel, cred ca am antircorpi foarte smecheri.

Mi-a adus rezultatele dupa 20 de minute, mi-a zis ca toate sunt ok, ca a iesit Negativ tot si ca pa pa si la revedere.

Deci cam asta e lectia copii! Nu o faceti fara prezervativ, mai ales nu cu orice persoana cu care nu aveti o relatie de lunga durata! Nu impartiti prosoapele sau periutele de dinti intre voi, chiar daca sunteti frati sau neamuri! Spalati-va des pe maini! Asigurati-va in cabinete sau oriunde ca se foloseste un lucru steril si proaspat scos din ambalaj! Samd.

Repet, totul e gratuit si recomand oricui sa-si faca o programare. Puteti sa sunati la numarul lor: 0241 691 730 sau sa faceti o programare pe site-ul lor, aici. Policlinica 1 este cea de la Spitalul Mare iar Centrul de Excelenta este cel din Km 4-5. Noroc si…sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *