Blogging, Știri & Trends
Nimic nou
Nimic nou

Nimic nou

Daca si voua vi se pare ca in poza din stanga vedeti orasul Constanta atunci inseamna ca suntem clar o majoritate cu parerea ca orasul asta e mort.

Era si inainte dar vara parca era mai ok, anul asta insa…nimic. Doar shawormerii, tigani si mirosuri. M-am plimbat azi 2 ore pe jos. Cred ca am picioare fotomodele deja. Cautam si eu un magazin de chitari ca sa-mi cumpar niste corzi. Stiam doar unul, pe undeva langa Tomis Mall, dar se inchisese la ora 14:00. N-am incetat sa caut, dar n-am gasit nimic. Aveam aparatul foto la mine insa si speram sa mai surprind ceva interesant. Chiar nu am gasit nimic. Am luat-o prin fel si fel de zone. N-am vazut absolut nimic special sau schimbat.

Acum o saptamana imi cumparasem niste ochelari misto de la China Mall de la Brotacei. Am prevazut ca o sa se strice rapid. Azi s-au rupt. Mama lor de chinezi! Chan ching chong ba!

4 comentarii

  1. este imediat un magazin dupa statia de la cinema republica,faci stanga cum te uiti spre fantasio si o iei spre piata grivitei , mergi vro 20 metri, pana sa ajungi in stefan cel mare, si mai e unu mai sus de politie tot pe stefan cu corzi instrumente… incearca poate poate:) .

    Mort neport sa sti ca lumea circula la fel si banu…Dupa mamaia cred ca Bul. Tomis e urmatoru la concurenta, ies seara dl munca la 1 2 noaptea si sunt fuleanu terasele:). Spre uimirea mea si la noi iese bine pe seara, culmea colegi imi zic ca iese prost ,ca au dus-o si mai bine dar eu sunt multumit:)) si de bacsis si de salariu. Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *