Blogging, Știri & Trends
Nu e ușor să ai parte de un concediu perfect!
Nu e ușor să ai parte de un concediu perfect!

Nu e ușor să ai parte de un concediu perfect!

Enervanți oamenii ăștia care pun atâtea poze din escapada lor la Munte, nu? Sau poate că nu. Exprimă o experiență, o trăire a cuiva cunoscut și atâta tot.

Peisajul poate că este perfect, dar asta nu înseamnă că și vacanța e una perfectă. Eu unul după ce am ajuns aseară acasă am șters din lista de prieteni pe una dintre persoanele cu care mi-am petrecut weekend-ul la munte 🙂 Nu-mi plac oamenii bădărani și gălăgioși sau cu porniri bădărănești, ce să zic…

Dar, în rest, au fost momente drăguțe foc: plimbare pe zăpadă printre brazi și pe lângă trăsuri pline de turiști (la doi pași de pensiunea noastră), dat pe sanie împreună cu iubita mea (niciodată nu m-am dat pe sanie la munte, darămite în tandem), tras pe sanie de către fratemiu pe un drum spre un restaurant din Cheile Grădiștei… Cazarea a fost bună, vremea a fost bună. A meritat.

Hai…gata! De mâine la muncă apoi mai urmează și niște bulgari! Ca să nu se învețe România prea tare cu turiștii că poate cresc vinul fiert de la 10 lei pe pahar la 15 lei… Bulgaria are deja plătit avansul și de abia aștept. Vă voi „obosi” cândva cu poze și de acolo așa că dați-mi unfriend de pe acum dacă e cazul.

[Articol editat căci și-a atins punctul de vedere]