Blogging, Știri & Trends
Nu s-a dus la toaleta si…a murit!
Nu s-a dus la toaleta si…a murit!

Nu s-a dus la toaleta si…a murit!

De moarte accidentala mai auzim, insa mai rar dai de unele cazuri care parca sunt prea de tot.

Un astfel de caz bizar a avut loc in anul 2007, in Sacramento, California din SUA. Jennifer Strange, o tanara mama de 28 de ani, a participat la concursul „Hold Your Wee for a Wii” (Abtine-te de la treaba mica pentru un Wii) organizat de un post de radio local. Dupa participarea acesteia, a ajuns acasa in dureri iar peste putin timp, a murit.

Doctorii au decis ca motivul mortii acesteia a fost „intoxicatie cu apa”.

Cei de la postul de radio au fost socati de anunt si au povestit ca regula era sa bea cate 8 sticlute mici de apa odata la 15 minute. Unul din concurenti a cedat dupa doar 5 sticlute, spunand ca nu mai poate sa se mai tina. Finalistii au baut sticle ceva mai mari de apa. Inainte sa participe la concurs, Jennifer a povestit ca doreste sa participe la acest concurs pentru a castiga un joc Nintendo Wii pentru cei 3 copii ai sai.

Acest caz suna bizar dar nu este inedit. Alchimistul si astronomul Tycho Brahe, cel care i-a inspirat teoria gravitatii a lui Isaac Newton, a murit in anul 1601 dintr-un motiv asemanator.

Se stia ca acesta are o vezica mica si ca in acelasi timp bea mult. In timpul unui banchet, din politete, a refuzat sa se ridice de la masa, asa ca s-a abtinut sa mearga la toaleta pe tot parcursul acestuia. Dupa ce a ajuns acasa, n-a mai putut sa se usureze decat rar si in cantitati mici, moment in care il apuca o durere groaznica. S-a chinuit asa timp de 11 zile dupa care a murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *