Blogging, Știri & Trends
O lună gratuită de Vodafone prin serviciul 321
O lună gratuită de Vodafone prin serviciul 321

O lună gratuită de Vodafone prin serviciul 321

Vodafone 321 este un număr la care poți apela doar până azi, 18 Ianuarie, pentru a profita de o ofertă cu o lună plus încă una gratis.
Vă zic cam din scurt despre acest lucru dar poate încă aveți cum să profitați de ofertă. Se referă la cartelele Vodafone și este o alternativă la opțiunea standard de 5 Euro ce îți dă mai nou Minute /Sms Nelimitate în rețeaua Vodafone + 150 minute naționale și internaționale fix UE/sms naționale + 50 Mb Internet. Acum câteva zile îți dădeau vreo 4000 de minute în Vodafone, câteva naționale și internaționale + 75 Mb internet.
Oferta despre care vorbesc eu presupune să încarci cu 5 Euro (sau nu…dacă îi ai deja) și să trimiți un sms gratuit la numărul 321 cu textul „Gratuit5”. Acest lucru îți va activa oferta „2 la preț de 1” ce îți dă 2000 minute și SMS în rețea, 100 minute nat/int (UE fix, USA/Canada fix/mobil)/SMS naționale + 50 Mb internet. A doua lună vei avea în mod gratuit aceeași ofertă, lucru ce te scutește de vreo 27 de lei pe luna viitoare (prețul minim pentru 5 Euro, cheltuiți prin MyVodafone).
Ca să vă înlocuiți oferta pe care o aveți deja (dacă e cazul), trebuie să sunați la *100# să intrați în „Contul meu”, la opțiuni active și să dezactivați tot în afară de Roaming desigur.
Este o ofertă modestă dar dacă nu depășești de obicei numărul respectiv de minute vei fi ok. Mb de Internet sunt de asemenea cam puțini dar Vodafone mai acordă la cartelă câteva Bonusuri ce includ Mb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *