Blogging, Știri & Trends
O nouă ultra alergare marca Autism 24h Marea Neagră
O nouă ultra alergare marca Autism 24h Marea Neagră

O nouă ultra alergare marca Autism 24h Marea Neagră

foto via antenasatelor.ro

În data de 4 Mai 2019, în zona Piațeta Perla din stațiunea Mamaia, are loc a treia ediție de alergare timp de 24 de ore în scopul conștientizării specificului Autismului și în scopul sprijinirii oricăror maniere de ajutorare a persoanelor afectate de această condiție.

Am participat în anul 2017 la evenimentul Alerg 24h pentru Autism și echipa mea (a Cercetașilor) a ieșit pe primul loc! Am alergat pe atunci un total de 63 de Km! Vezi povestea, aici. N-am mai participat la a doua ediție ci doar am făcut câteva poze. Mi-a fost cam teamă să nu-mi stric tălpiile, fiind nou angajat într-un domeniu unde trebuie să stau 10 ore în picioare zi de zi. La a treia ediție parcă m-aș duce. Ar fi o treabă… Poate iese iar echipa mea pe locul 1.

Traseul din acest an va avea 3 Km. Intri într-o echipă, alergi cât poți cu oricâte pauze vrei, alergi și noaptea, aduni kilometri! Pentru înscrieri, intră pe alergpentruautism.ro. Alte detalii despre eveniment mai găsești în știrea de aici sau de pe pagina oficială de Facebook a evenimentului, cea de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *