Blogging, Știri & Trends
O surpriză neașteptată pentru mine din partea NTV
O surpriză neașteptată pentru mine din partea NTV

O surpriză neașteptată pentru mine din partea NTV

Măi măi… Cei de la reporterntv.ro (postul local NTV) mă bagă în seamă într-un mod foarte surprinzător. Nu știu de unde mi-au găsit poza, căci nu cred că o am prin prea multe locuri dar ar fi fost frumos să scrie și un via pe acolo, să dea sursa. Nu mă supăr în general dacă nici eu nu pun watermark pe ea dar când o pun doar pe blogurile mele, pe o galerie online de-a mea sau pe Facebook-ul meu, nu prea e greu să îți dai seama cine e sursa.
Poza din imagine se numește Winter in Constanța și am făcut-o prin anul 2008. Ba chiar vorbeam despre ea de curând aici, spunând că am identificat și personajele din imagine…respectiv fosta mea și un fost de-al ei, fost ce m-a anunțat astăzi pe Facebook că poza mi-a ajuns pe NTV. Auzi tu ce surpriză…

4 comentarii

  1. Prima chestie care îmi sare în ochi e diferenţa dintre imaginea originală şi cea folosită de NTV, ceea ce e -pe lângă imoral, că au utilizat-o fără să arunce şi ei o sursă- cam ilegal. Hai, bun, ai găsit-o în domeniul public şi au pus-o pe post de featured la un articol. Dar o mai şi modifici?

    Niscaiva conversaţie cu ei pe temă sau au ars-o aiurea?

  2. Pingback:Iarna în orașul Constanța...acum 8 ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *