Blogging, Știri & Trends
Of, viața mea și of viața lui Coldplay și a altora
Of, viața mea și of viața lui Coldplay și a altora

Of, viața mea și of viața lui Coldplay și a altora

Știți știrea din site-uri și Presă, știți ce s-a întâmplat. Îmi dau și eu cu părerea.

Nu-mi place chestia asta politizată. Nici la formația U2 nu prea îmi place chestiunea asta cu politica, fie ea și politică de mediu sau alte chestii. Dar să zicem, dacă e ceva generalist gen: „Nu aruncați trotinetele Bolt în lac”, aplaud. Dacă e de alte chestii…nu-și are locul.

Pe scurt: Celebra trupă Coldplay a cântat la București. A vrut să aducă pe scenă un artist bombă, iar agenții trupei au fost foarte leneși și nu s-au documentat. Au ales și ei pe cine era trending pe locul 1 pe Youtube România. Au dat de Babana. Banana. Ba… Babasha. Care este…cineva. Un manelist. Publicului…nu i-a plăcut asta.

Zice un tip bine rezumatul:

Vezi aici restul postării. Ideea e că un martor a zis că s-a adus un anonim pe scenă, era și manelist și că a cântat și prost. Până și Lana Del Ray s-a făcut de cacao rău de tot cântând live la emisiunea lui Steven Colbert. Se întâmplă, na! Ideea e că nu se face așa ceva! Nu faci experimente de genul ăsta cu publicul. A mai zis alt comentator pe undeva că dacă se duce la un restaurant și plătește pentru sarmale, nu vrea acolo și nu știu ce produs de pește peste sarmalele lui și să-l mai și mănânce din amabilitate. Și asta e adevărat.

INTERNETUL

Mai e o chestie pe care mulți n-o discută. Algoritmul, SEO, Promovare, Internet… Nu mai credeți ce zboară pe Tik Tok sau Facebook sau Youtube. Trending-ul ăla mai poate să fie și viciat. Am așteptări mai reduse de la publicul general, dar de la o echipă de PR, Sound, Management șamd la o trupă internațională…aveam alte așteptări! Cazul Babasha este practic o lene PRistă transformată în dezastru și tradusă în blamarea românilor că sunt rasiști. Atâta tot. Hai pa și nu mai veniți pe la noi cu de astea!

p.s. Apropo, Coldplay în România în anul 2024? Mda, ce să zic… Bine că nu i-a băgat iar pe 3 Sud Est la înaintare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *