Blogging, Știri & Trends
Orașul Constanța, cel plin de pasiune și sex!
Orașul Constanța, cel plin de pasiune și sex!

Orașul Constanța, cel plin de pasiune și sex!

Durex aduce în România o provocare demnă de pasiune și poftă românească numită LoveVille. Vorbim de relații și sex și e timpul să spunem lucrurilor pe nume!
LoveVille 2014 este o bătălie între mai multe țări, în primul rând. Avem adversari precum Bulgaria, Cipru, Serbia și Grecia iar local avem adversari amatori precum Timișoara, Cluj-Napoca, București și Iași. De ce spun „amatori” ? Din mândrie locală desigur, bazată mai ales pe un mare as în mânecă: Marea!

Fie plaja în reconstrucție sau nu, orașul Constanța a atras mereu amatorii de „romanțe” (vezi Mihai Eminescu) sau relații de o promiscuitate înaltă (vezi Mihai Eminescu)! La Mare, au luat naștere cele mai fierbinți povești dar și cele mai romantice. Numele iubiților a stat scris în nisip iar numele amanților n-a fost niciodată cunoscut pentru scurta perioadă de destindere pe timp de Vară mai ales. Multe din aceste povești au avut un numitor comun: prezervativele. Căutând calitatea, mulți dar și multe, au ales de multe ori, de-a lungul anilor, prezervativele Durex. Asta va fi de fapt provocarea principală a bătăliei noastre!

Am creeat pagina LoveVille Constanța și o să vă invit să facem o mică „armată” pe această pagină! M-ar interesa Like-urile voastre dar mă interesează mai mult comentariile voastre, poveștiile voastre ba chiar și imaginile funny dar sexy și ceva provocatoare pe tema sexului, a pozițiilor sexy-funny (inclusiv din lumea sportului), poze creative personale cu produse Durex (cât mai non-xxx posibil totuși), șamd. Dacă mă cunoașteți cât de cât, știți că voi juriza aceste lucruri ceva mai calitativ și voi cere un nivel interesant și îndeajuns de decent de postare a materialelor. Ce veți câștiga? Pe lângă suprasaturata Experiență, aveți șansa de a câștiga săptămânal un Kit cu produse Durex + un tricou sport personalizat cu numele sau pseudonimul propriu. Deci comment, share dacă doriți, poze funny cu text creativ, poze la nivel local mai ales, poze provocatoare cu produse Durex…gândiți-vă și voi la posibilități și postați-le pe Facebook sau pe blog! 
Voi veți fi soldățeii mei deci hai să ne punem pe treabă! Destul de repede, prin participare activă, vom deveni o echipă și vom concura cu ceilalți candidați. Scorul cel mai important dat unui oraș este cel al vânzărilor de prezervative Durex iar prin asta, folosindu-vă de bonul de la magazin sau farmacie, puteți să votați pe aplicația regăsită aici, pentru ce oraș credeți că va câștiga! Pentru pariorii iubăreți se pun la bătaie premii constând în 12 lenjerii de pat Kamasutra (rawrrrr) sau 5 excursii cu invitații VIP la petrecerea din Capitala LoveVille !
Ca exemplu de anvergură, luați țara Italia, unde anul trecut, campania LoveVille a atras 15 din cele mai mari orașe italiene și toată presa locală. Acolo au existat peste 2500 ambasadori de brand sau Antrenori, 4000 de „soldați” și s-au înregistrat peste 850.000 de vizite online și un număr impresionant de reacții media.
Avem și noi ocazia să concurăm cot la cot cu nume mari, cot la cot cu unele comunități desăvârșite, prin pasiunea noastră simplă, cu convingerea noastră în propria atracție către iubire și amuzament dar și cu capacitatea noastră de a crede în siguranță și comfort când vine vorba de orice fel de relații intime. 
Voi reveni cu detalii în următoarele săptămâni, deci stați aproape și adunați-vă online cu orice fel de materiale credeți voi că ar fi potrivite pentru ceea ce vă cer eu în aceste rânduri! Spor la creativitate și hai să ne distrăm puțin…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *