Blogging, Știri & Trends
OZN deasupra Constantei
OZN deasupra Constantei

OZN deasupra Constantei

Multi vad ceva pe cer si isi doresc sa vada un OZN in acel ceva. La fel am facut si eu cam pe la ora 19:00 fara ceva, uitandu-ma din microbuz la cerul luminat de Luna.

Am vazut doua luminite pulsand pe cer, ceea ce te trimite cu gandul la un avion. Ceea ce mi-a captat atentia era ca zbura destul de jos fata de cum se zboara de obicei. Avea ceva viteza, cam ca un avion, dar parea a fi avion particular datorita luminilor apropiate si puternice.

A trecut 10 minute si am ajuns acasa. In drum spre blocul meu, vad aceleasi lumini…intorcandu-se. Se apropia fix spre clarul Lunii asa ca aveam ocazia certa de a-l vedea. Stiti cum e noaptea, cand pui ceva sub lumina lunii…il vezi imediat, cel putin conturul, fie el si alb, negru sau gri. Eram atat de curios incat m-am oprit ca nebunul pe strada si m-am concentrat sa vad fix cand trece in dreptul fundalului luminos al Lunii. Zbura la fel de jos, la fel de repede si…fara zgomot sau urme lasate in urma pe cer. A trecut pe fundalul luminos si credeti-ma ca i-am vazut doar luminile. Nu avea forma! N-a trecut prea repede ca sa nu vad tot fenomenul asa ca nu mi s-a parut ca era transparent ci chiar asa s-a vazut.

Ce ma face sa scriu articolul asta este ca si Staicu Ionut l-a vazut. So…wtf?

p.s. Stiti ca acum o sa tot fac ture pana la geam sperand sa-l mai vad o data, nu?

11 comentarii

  1. Si eu am vazut lumina aia. Doar ce iesisem din pheonix de la ciresica si admiram frumoasa luna, era o lumina care pulsa era destul de joasa si avea o viteza destul de maricica nu mare mare dar nu pot sa zic ca se plimba ca un elicopter. Prietena cu care eram chiar a zis „eh e un avion” …. mda interesant, drq stie ce-o fi fost.

  2. :))) naiba sa`l ia eu am vazut multe cacaturi destea la viata mea, si in delta si la tara unde se vede cerul full HD cristal :))adica era bezna si se vedea cerul perfect, si la munte… Trebuie sa fim batuti in cap din punctul meu de vedere sa credem ca noi oameni de pe TERRA suntem singurele vietati din univers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *