Blogging, Știri & Trends
Păcat de eroii noștri…
Păcat de eroii noștri…

Păcat de eroii noștri…

După cum a aflat o țară întreagă, ieri au avut loc două accidente aviatice în județul Constanța. S-a prăbușit mai întâi un avion MIG apoi un elicopter cu 7 militari, trimiși în misiune de salvare a pilotului avionului dispărut pe atunci.

Îmi amintește de cazul elicopterului căzut în lacul Siutghiol din Constanța (caz în care este implicat și fostul viceprimar al Constanței, Nicușor Constantinescu). Și atunci au fost trimiși militari și scafandri în apele reci ale lacului, pline de mâl gros. Probabil și el era prezent atunci. Improvizări peste improvizări.

Nu se știe momentan ce anume s-a întâmplat în acest caz, însă îmi pare rău de victime și de familiile acestora. Eu l-am cunoscut personal pe Sergiu Bosoi (foto dreapta-sus) și știu sigur că era un mare om, foarte bun și foarte decent. Îl știam de la alergările săptămânale Sanasport, iar soția lui este cea despre care spuneam eu mereu oricui că m-a învățat la propriu să alerg așa cum trebuie. Acum a rămas cu două fetițe mici de tot și fără soț și tată. Asta e de-a dreptul tragic. Le doresc putere pe viitor și sigur vor avea oameni buni alături care să-i treacă de șocul ăsta!

2 comentarii

    1. Joie Negru

      Mda. Adevarat. Ar trebui sa intram cu buldozerul si peste Armata si peste multi… Intra altii cu tancul peste noi pana atunci, iar aia altii sunt de fapt romanii nostri, iar tancul se numeste Incompetenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *