Blogging, Știri & Trends
Pasii decisivi
Pasii decisivi

Pasii decisivi


După cum spune mai sus şi celebrul blogger dakull, stuff happens.

În general, depinde de noi să punem în mişcare anumite procese. În general, mulţi nu pun în mişcare nimic. Am auzit de curând de la cineva spunând „aşa suntem noi românii, cum face unul ceva apare altul care să spună că putea şi el să facă acel lucru………..păi de ce nu l-a făcut el?”. Are dreptate acest cineva. Dacă individul 2 făcea ceea ce făcea şi individul 1, poate era şi el un alt om, dar aşa…este doar un om ce ar fi putut să facă ceva.

Am văzut şi eu pe propia mea piele ce înseamnă doar să gândeşti un lucru şi să nu-l pui în aplicare, aşa că am devenit mai decisiv şi mai hotărât, tocmai pentru a-mi îndeplini dorinţa de a face ceva. E bine că ai dorinţa aia, că ai interesul, dar fă pasul următor. Mai repet nişte paşi pe care am zis că-i urmez de ceva timp şi care mi-au prins bine. Adică, urmându-i, anul ăsta mi-am cam îndeplinit două-trei lucruri majore. În primul rând eşti decisiv, te-ai hotărât că îţi place ceva sau că vrei ceva, apoi eşti interesat. După asta, rămâne să devii ambiţios, pentru a pune în mişcare ceva. Dacă lucrul merge, trebuie să devii dedicat, pentru a păstra ritmul. Uşor uşor capeţi experienţă şi încredere în propriile acţiuni, aşa că faci rost de atitudine.

Cam ăsta este ritmul în care am funcţionat eu anul ăsta, un ritm nou pentru mine, un ritm care m-a făcut din om doar visător în om care înfruntă realitatea şi care caută să-şi strecoare visele prin ea ca s-o acapareze. Nu zic că e uşor, dar…vorba aia, odată intrat în horă…dansezi. Nu zic că trebuie să faci asta neapărat, căci în viaţă nu sunt doar hore, însă mulţi suntem într-o asemenea poziţie şi nu ne permitem să alegem altceva, cel puţin nu încă.

Dacă simţi că stai degeaba de prea mult timp, fără a face lucrurile pe care le doreşti, încearcă şi tu să pui în aplicare aceşti paşi sau alţi paşi asemănători, care să te facă să pui în practică câte puţin din orice dorinţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *