Blogging, Știri & Trends
Pizza cu Aur comestibil, acum şi în Constangeles !
Pizza cu Aur comestibil, acum şi în Constangeles !

Pizza cu Aur comestibil, acum şi în Constangeles !

În oraşul Constanţa sau mai degraba în oraşul Constangeles, avem de toate pentru toţi, mai ales pentru toţi cocalarii.
Papa bun e un local ce are şi pizza printre altele. Ceea ce m-a lăsat fără alte cuvinte decât acestea scrise aici, este promoţia de Pizza Millionaire cu AUR ! Cred că ştiu deja despre ce clientelă e vorba. Aparent, aurul se toarnă peste pizza şi cumva mai e si comestibil! Cât te costă ciudăţenia asta de promoţie? Vreo 100 lei, aşa…ca să fie rotund! Mi se pare mie sau pizzăriile locale au luat-o cam razna?
Nimeni nu se compară cu nebunia Papa bun (ce doar după nume îţi dă impresia de piţiponceală maximă) dar văd că din ce în ce mai mulţi antreprenori pun preţuri cât mai mari la pizza şi alte produse din meniu. Unde mai pui că oferta 1+1 gratis vrea să fie împuşcată, incendiată şi îngropată de oferte 3+1 gratis? De ce nu 10+1 gratis?! Apoi o altă manevră scumpă căci ieftină nu e, o reprezintă zgârcenia de a cere din ce în ce mai mulţi bani de benzină pentru un drum de 2 lei. Ştiţi că avem site-ul distanţa.ro, nu? Că putem să calculăm consumul real al maşinii până într-un cartier. Chiar şi aşa, doar n-o să-ţi plătesc eu acum şi benzina extra şi RAR-ul şi chiria lunară. Pe nebunii de la Papa bun nici nu-i bag în seamă cu comanda lor minimă exagerată de 35 de lei în oraş, 60 de lei în Brătianu şi CET sau NOUĂ ZECI DE LEI până în Poarta 6! Bă, mai dă-o dracu de treabă! Păi la banii ăştia mai pun 10 lei şi-mi iau o Pizza Millionaire! Pac pac, mă înţelegi?
Chiar şi Sabroso şi-a luat lumea în cap de când şi-a deschis fabrică. În loc să ieftinească preţurile şi să facă mai multe comenzi (ca orice antreprenor normal la cap), a început să le crească. Păi cum să dau eu 25 Ron pe o pizza de 30cm? Dar stai, că nu pot să dau 25 Ron că avem comandă minimă de 30 Ron. Dar mai stai o dată, că mai dai şi un 5 lei acolo ca bacşiş! Măcar ăştia îţi cer doar 8 Lei în plus dacă nu comanzi de 30 lei şi stai în Lumina să zicem. Eu în locul lor aş cumpăra şi scutere şi aş ieftini produsele şi comenzile. Hmm…ar trebui să-mi fac o afacere cu pizza!
Am şanse oare? Păi la ce pizzării stângace avem noi pe aici… Mai zic de una. Pizza Evo. Au nişte chestii interesante. Ia uite, pizza Cinque Stagioni la 17 lei. Fascinant. Au şi crăciuniţe ce-ţi livrează pizza. Minunat. Ce nu-mi place însă e o chestie:
Pizza EVO livreaza in tot orasul Constanta, fara sa practice asa numita taxa de transport. Iar in ceea ce priveste limita de comanda aceasta este de 20 lei.      
 
Asta îmi place, sună foarte bine, partea ciudată este însă „asterixul”, condiţiile în care comanda minimă rămâne aceeaşi. Dacă stai la CET sau la ANDA, poţi face comandă minimă de 40 Lei! Doamne ia-mă! Deci mai ieftin e la Sabroso, care este ceva mai celebru ca Evo. Aia cu Brătianu nu prea o înţeleg, că Bdul Brătianu e mare şi nu ştiu dacă tot bulevardul plăteşte 40 Ron sau doar zona de după podul IPMC. O altă chestie ruşinoasă e că Sabroso de exemplu îţi cere 38 Ron pentru Cumpăna pe când Evo îţi cere „doar 90 de lei” şi asta dacă te şi înscrii în nu ştiu ce club trist de-al lor. Voiam să zic că Papa bun ţi-ar cere să faci un împrumut bancar pentru a-ţi permite o pizza livrată în Cumpăna dar uite că are tarif clar şi pentru asta: 200 lei!!!
Mă iau eu de Sabroso dar uite că a câştigat, deşi mulţi se plâng de calitatea pizzei de acolo. Asta nu înseamnă însă că preţurile sunt bune. În oraşul Constanţa (un loc plin de fast-food-uri şi concurenţă pe aşa ceva) o pizza trebuie să fie ieftină iar tot în Constanţa (un loc ce nu e atât de mare şi complex) livrarea ar trebui să fie chiar gratuită la anumite comenzi (în general cele pe distanţă foarte mică)! Mai aveţi de învăţat! Aveam chef de o pizza dar la asemenea costuri şi politici de costuri, prefer să-mi fac o omletă şi să-mi văd de viaţă!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *