Blogging, Știri & Trends
Pizza de la Extrablatt, beții spontane și alte discuții
Pizza de la Extrablatt, beții spontane și alte discuții

Pizza de la Extrablatt, beții spontane și alte discuții

 

Alaltăieri m-am simțit pofticios și am vrut să-mi comand o pizza. De fapt, m-am simțit extra pofticios și am zis să-mi iau și shaworma. Sau Shawarma, așa cum zic arabii, de la cuvântul turcesc çevirme însemnând „a întoarce”.
Nu prea găsești în multe locuri bune și aia și aia pe net, dar am avut de ales între Cin-Cin și Extrablatt. Căci pizzăria Cin-Cin are oferte zero, am ales Pizza Extrablatt. Costă vreo 17 sau 19 lei o pizza pentru mine (gen rustica, diavola, 4 stagioni…) și este medie. Nu prea cred că se observă în poza de mai sus cât de mare e dar m-a bucurat dimensiunea (that’s what she said). Am mai mâncat de la ei câteceva dar doar la locația fixă. Pizza a fost mega bună. Merită să luați de acolo. Problema e că au comanda minimă de 40 de lei dar…au pizza bună. Shaworma însă….altă poveste. A fost superb ambalată shaworma și e de apreciat dar cum am desfăcut-o, mi-a picat vreo 3-4 bucăți uriașe de carne din ea. E prea groasă carnea aia și mult prea MARE! Nu-mi place. Aș prefera multă carne dar făcută bucăți mici, să mai simt și alte ingrediente din ea. Deci shaworma nu recomand de acolo dar pizza…categoric da!
Mănânc mai rar așa ceva căci mă îngrașă repede. Împreună cu alte lucruri poate să-mi dea și glicemia peste cap, deși acum câteva zile mi-am măsurat glicemia și mi-a ieșit un rezultat bun de 94 parcă. Asta după ce acum două luni aveam peste 115.
Ieri am fost de muncă și mi-am luat un pachet generos. De asemenea mi-am luat un măr și o felie de pizza. Am mâncat ieri doar mărul și felia de pizza. Toată ziua. Deci cred că îți ține și de foame bine pizza de la Extrablatt.
Cu toate astea, acasă am băut vreo 2 pahare de bere și două de vin de căpșuni (de la noul târg din Cora – 8 lei litrul). Apoi am ieșit cu lumea prin Strings Club și am băut și acolo 3 beri și un gin tonic. Nu e băutură multă dar e băutură combinată, mai ales pe stomacul gol. Vedeam în ceață. Lumea nu știa de ce am plecat mai devreme de acolo. Eram praf! Ajuns acasă, am lăsat lumina aprinsă pe hol și m-am aruncat îmbrăcat în pat. M-am ridicat apoi să urinez just in case, mi-am luat o pătură mai groasă peste mine să nu mor de frig și tot îmbrăcat m-am culcat la loc. M-am trezit pe la 1 noaptea cred și am stins lumina și m-am schimbat de haine iar apoi am leșinat iar de oboseală și amețeală. Mă simt bine acum însă și nici n-am mâncat încă. Mi-aș face o omletă, aș spăla niște vase, aș face niște mișcare dar vaaaaaai ce lene am. Dar…le fac poate. Am chef oarecum de multe.
Where was I? Oh yeah… Hai să mai ascultăm odată Macklemore pentru că Macklemore!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *