Blogging, Știri & Trends
Planul de Formare Profesionala 2013 – AJOFM Constanta
Planul de Formare Profesionala 2013 – AJOFM Constanta

Planul de Formare Profesionala 2013 – AJOFM Constanta

Poza din stanga reprezinta lista denumita exact ca in titlul articolului. A fost facuta astazi de un not-so-smart phone de catre mine, in incinta AJOFM-ului Constanta.
In primul rand, trebuie NEAPARAT sa definesc AJOFM. Mai nimeni nu a auzit de el desi este tehnic cel mai important lucru din viata unui angajat sau posibil angajat. AJOFM este Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Constanta. Este subordonata ANOFM-ului, adica Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca din Romania. De aici iti iei primul tau ajutor de somaj dupa ce termini Liceul si somajul pe bune dupa ce termini facultatea sau munca in anumite conditii. De aici, mai ales, iti gasesti cursuri gratuite si locuri de munca…teoretic.
M-am dus si eu azi pe aici ca sa imi caut un loc de munca. La parter, la biroul de Consiliere, mi s-a dat o foaie, un fel de rezervare pe loc de munca la o firma anume, am sunat eu mai apoi la firma respectiva si ramane de vazut daca au locuri disponibile.
Daca nu iese asta, ma orientez poate pe niste cursuri gratuite. Majoritatea sunt disponibile DOAR somerilor INREGISTRATI. Asadar, am facut o poza vai de mama ei la lista cu profesii disponibile pentru a fi predate gratuit oricarui somer doritor. Caci nu sunt atat de rau pe cat par, nu va las sa va chinuiti a va uita la poza lipsita de calitate de mai sus si va dau un document pe care l-am transcris eu dupa aceasta poza:

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *