Știri, Evenimente & Trends
Poze de azi. Piața Ovidiu Constanța și pregătiri Neversea
Poze de azi. Piața Ovidiu Constanța și pregătiri Neversea

Poze de azi. Piața Ovidiu Constanța și pregătiri Neversea

Today m-am plimbat puțin prin Zona Peninsulară a Constanței, pe lângă Cazino și m-am dus spre plaja Modern, unde se pregătește evenimentul Neversea. Prin Piața Ovidiu erau câțiva oameni, terasele mai goale, pe faleza plajei Modern era full de lume ce probabil venea să-și ia brățara și să intre mâine liniștită la eveniment.

Am făcut și eu o poză la fostul Vraja Mării căci îmi pare interesant cum a evoluat totul acolo. Mă mir că la etaj nu e deschis, căci ar fi fost interesant de servit o cafea sau o bere acolo. Multe autobuze au deviat ruta către Portul Tomis, lângă On Plonge. Am dat apoi de niște porumbei și mă jucam cu focalizarea pe ei. Apropo, m-am folosit pentru poze de un Nikon D7000 cu un obiectiv de zoom 55-300mm. Mulțumesc sponsorului! Nu-i ideal pentru orice acest obiectiv, dar voiam să prind efectul ăla de bookeh (încețoșare de fundal) și detalii mișto de paparazzi.

Am ajuns prin Piața Ovidiu. Cam pustiu. Două grupuri de germani – sau ceva pe acolo -, terasele cam goale. Au apărut iar tarabele cu piese antice sau antice-kitsch. Am făcut poză de asemenea la o clădire pe care chiar n-o mai găseam în colecția mea de poze făcute de-a lungul anilor. Este o casă din anul 1896, aflată pe strada Marcus Aurelius.

Cat despre Neversea…

Ce să zic… Multă lume, trafic încurcat, mulți își luau azi brățara ca să scape de o grijă… Va fi un eveniment major și apoi…va dispărea. Și eu am avut ocazia să particip, dar am refuzat. Nu neapărat că I’m too old for this shit, dar chiar nu prea am chef de înghesuială. Am mai fost cândva, am văzut ce și cum, nu prea se aliniază cu planetele mele. Să sperăm că totul va decurge bine, căci unii invitați sunt chiar ok.

p.s. Puteți folosi pozele cu sau fără mențiune a autorului original. Go for it!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *