Blogging, Știri & Trends
Poze de la prima zi de Festival Antic Tomis, ediția a II-a
Poze de la prima zi de Festival Antic Tomis, ediția a II-a

Poze de la prima zi de Festival Antic Tomis, ediția a II-a

Festivalul Antic Tomis - Editia 2 - joienegru - CTC Constanta City  (1)Pe lângă alte drumeții făcute astăzi, m-am oprit desigur și pe la evenimentul Festivalul Antic Tomis.

Este localizat în zona Expoflora, spre Satul de Vacanță, puțin mai jos de Țara Piticilor. Am ajuns după ora 13:00, când mulți erau în pauza de masă dar tot am nimerit să prind în cadru poze ce arătau continua acțiune a evenimentului. Așadar, ceea ce veți vedea în pozele de mai jos este doar o mică parte din eveniment. Pozele pot fi găsite și pe Facebook, aici.

M-am calmat imediat cum am găsit locația. Se auzea o melodie frumoasă pe fundal, baloții de paie zăceau peste tot, românii și bulgarii erau costumați și încă în rol, chiar și în pauza lor de masă…era o atmosferă frumoasă. Am stat de vorbă cu unul din bulgari în Lb. Engleză și îl întrebam diverse. De exemplu, îmi spunea că armura de pe el are vreo 20 de kg. În afară de câteva kitsch-uri la vânzare, mi-au plăcut produsele lucrate manual și de calitate. Nu mi-a plăcut faza cu cortul și mese Timișoreana ce sunt prea puține pentru un asemenea eveniment. Repet, am surprins doar o parte din acțiune, nici măcar una reală care să facă cinste evenimentului. Chiar și în momentul de față au loc evenimente în Parcul Tăbăcărie. Mai puteți face o vizită în locație până poimâine, 18 August.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *