Blogging, Știri & Trends
Poze Vernisaj 8 Aug 2013
Poze Vernisaj 8 Aug 2013

Poze Vernisaj 8 Aug 2013

Participarea Romaniei la cel de-al doilea razboi Balcanic din 1913 - Constanta City  (25)

După cum anunțam ieri, astăzi a avut loc evenimentul Participarea Romaniei la cel de-al doilea razboi Balcanic din 1913, avându-l ca headliner de eveniment pe Arhitectul Radu Cornescu.

Acesta, împreună cu Biblioteca Județeană Constanța, Arhivele Naționale Constanța, Asociația Filateliștilor TOMIS și alții, au organizat o expoziție de fotografii și documente ce marchează evenimentele petrecute în perioada celui de-al doilea război Balcanic din anul 1913. Printre pozele expuse, am fost surprins să văd și una din pozele inedite postate de mine de curând pe CTC. Nu pot decât să mă bucur de inspirația insuflată.

A fost un eveniment destul de scurt, rapid și la obiect ce însă ajută la conturarea reală de valoare și cultură a orașului Constanța. Așadar, dacă susțineți că doriți să vedeți ceva mai aparte în oraș, poate ar trebui să vă faceți prezența și la astfel de evenimente. Biblioteca Județeană este doar una din instituțiile locale mai mult decât dispuse de a găzdui astfel de evenimente și de fiecare dată când intri în acest loc, în afară de a împrumuta o carte, găsești în cale diferite poze și documente ce îți descriu diverse istorii captivante.

p.s. Aceste documente sunt doar o mică parte din întreg, drept urmare, va urma în viitorul apropiat apariția unei cărți pe aceeași temă. Vă țin la curent!

Poze de astăzi găsiți pe contul de Facebook CTC Constanța City, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *