Știri, Evenimente & Trends
Poze – Ziua Marinei 2022 – Ziua porților deschise în Portul Militar Constanța
Poze – Ziua Marinei 2022 – Ziua porților deschise în Portul Militar Constanța

Poze – Ziua Marinei 2022 – Ziua porților deschise în Portul Militar Constanța

Astăzi am trecut prin Portul Militar din Constanța, căci a avut loc un eveniment de porți deschise cu ocazia sărbătoririi a Zilei Marinei ce va avea loc cu tot tacâmul pe 15 August. Multă lume, foarte cald, cam aceleași chestii, drăguțe momente pe ici pe colo.

De la Poarta 1 puteai să iei un autobuz sau altul ce imediat se umplea cu lumea dornică de a vizita navele militare. La intrare în portul militar ți se cerea un act de identitate și te verifica dacă ai obiecte ascuțite asupra ta. Chiar era o masă lângă pe care chiar erau întinse câteva astfel de obiecte (unghieră, desfăcător de bere, briceag…) pe care erau notate o serie sau un identificator pentru persoana ce avea asupra sa asta și ce la ieșire putea să intre înapoi în posesia obiectului.

Per total, am văzut cam aceleași chestii și din alți ani. S-a modificat un pic modul de vizită al navelor și intrai de data asta mai organizat și ghidat. Un ciudat s-a băgat în seamă cu mine și-mi spunea că sunt multe meduze în apă. Bine, tipule. Așa e.

Mi-a plăcut fanfara. La un moment de retragere al acesteia, i-am făcut soaței poze cu fanfara și unul din membri s-a furișat lângă ea și a stat la poză. Simpatic. Foarte interesant și stand-ul de jocuri World of Warships. O premieră pentru evenimentul ăsta. Pentru copii a fost wow locul, ba chiar plângea de nu mai putea o fetiță la plecare, căci voia înapoi.

Făceau parte și trupe americane din fanfară. Jongla dirijorul când cu românii, când cu americanii. Super a fost. Ba chiar a avut loc și o horă cu fanfara. Arăta la Tv asta, căci eu n-am prins momentul. Lume multă, după cum se vede. N-am stat la coadă la toate navele căci le-am mai văzut. Mi-au ieșit câteva poze super, altele nu prea. Oricum, e fun de privit așa că…enjoy!

p.s. Mai aveți în acest weekend fel și fel de evenimente prin Constanța. Pe faleza Cazino concerte, muzică live în parcare la plaja Modern, prin parcul Oleg Danovski câteceva de asemenea… Citiți și voi o știre! Have fun!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *