Blogging, Știri & Trends
Pozele astea mi-au făcut ziua grozavă!
Pozele astea mi-au făcut ziua grozavă!

Pozele astea mi-au făcut ziua grozavă!

Pozele acestea au fost făcute de fotograful mai mult sau mai puțin oficial al Asociației Sportive locale, Sanasport. Povestea din spatele imaginilor este următoarea:
Duminică, 21 Septembrie 2014, a avut loc primul antrenament Sanasport pe plajă de pe anul acesta. Ne-am adunat câțiva și după o încălzire am avut de ales să alergăm 5 sau 10 km pe nisip. Majoritatea au alergat cam 5 sau 6 km, până la Hotel Rex și înapoi. Am început ușor eu și am rămas în urmă ba chiar pe sensul de întoarcere am văzut-o pe Laura (fata din imagine) cum era în fruntea tuturor. 
Spre Finish, ea era în frunte încă dar eu veneam din urmă. Am observat cum în spatele ei se strecura Izza (o fetiță foarte sportivă din grup) și cum accelera pentru a o depăși. Laura a văzut asta și a sprintat dar nu știa că eu veneam din spatele ei, sprintând de asemenea pentru a le întrece pe ambele. Când m-a văzut a scos un țipăt de nemulțumire iar eu, ca un sportiv desăvârșit plin de fair-play, i-am râs în față depășind-o și ajungând primul. M-a felicitat în timp ce eu stăteam cocoșat, încercând să-mi prind răsuflul. A fost un moment grozav și nici nu mă recunosc în pozele astea de fericit ce eram. Deci…încă stați degeaba pe gânduri când vine vorba de a participa la Antrenamentele săptămânale Sanasport? Eu zic că v-ați distra…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *