Blogging, Știri & Trends
Pregătiți de Blogmeet 14
Pregătiți de Blogmeet 14

Pregătiți de Blogmeet 14

Avem afiș, avem mesele rezervate, totul decurge conform planului. Dar hai să vă povestesc ziua mea de azi.
Era o zi frumoasă de primăvară-vară (apropo, noi de Blogmeet o să sărbătorim și venirea oficială a verii!), m-am trezit gol goluț pe pat căci eram singur acasă și vroiam să profit de libertate, plus că mi-era cald… Ok, hai să trecem la ce ne interesează!
Astăzi am avut în plan să printez afișul pentru eveniment. M-am dus la Arexim cu a mea creeație simplistă în Photoshop, compusă din elemente de stock photos gratuite (deci nu vă îngrijorați de copyright), căruia i-am modificat background-ul căci albul din proiectul inițial era prea sec pentru print. A ieșit un A4 aproximativ, cu marginile tăiate adică.
Am scos câteva afișe și m-am dus către La Cetate. Era cald afară, orașul nu era chiar atât de agitat, nu prea auzeai multă lume vorbind pe stradă, totul era normal și liniștit cât de cât. La restaurantul sus-menționat erau câțiva oameni pe terasă și vreo 3-4 în interior. Nu l-am găsit pe domnul Oancea Ionuț, unul din proprietarii localului dar am vorbit cu șefa de sală care a fost amabilă să-mi preia dosarul prezentat, urmând să i-l arate proprietarului sus-menționat cu prima ocazie. Am lăsat acolo un dosar cu aceste print-uri, cât și cu o cerere formală de colaborare cu această firmă, gândită fix pentru situația lipsei proprietarului.
Întorcându-mă spre casă, m-a sunat și Organizatorul de serviciu, mr. Cristi Mirea. M-a întrebat dacă am făcut rezervare și fix la asta nu mă gândeam în acel moment. M-am consultat cu el și am decis să sun iar la locație și să fac rezervarea așa mai din timp. La terasă, 15 persoane, Sâmbătă, la ora 14:00. Mi s-a confirmat că e posibil, m-au notat pe carnețel, totul e bine. A zis însă că nu se poate o rezervare mai mare de 15 persoane, așa că dacă ne vom aduna peste acest număr, va trebui să ne descurcăm cumva.
Până în prezent, suntem confirmate oficial cam 12 persoane. Mai vin cu siguranță și câțiva din cei de-ai casei deci vom fi…destui.

Confirmați sunt următorii (lista va fi updatată constant):

1. Cristi Mirea
2. Joienegru
3. Alexandru Busuioc
4. Alina Greavu
5. Gabriel (care poate vine poate nu)
6. Cătălin – Hank Moody – Nicolescu
7. D3vilgirl
8. Elizabeth Stranger
9. Adriana -Iubesc-StarWars- Melnic
10. Lisu Pisu zis Gropiță
11. Radu
12. Zaku
13. Zetu Harry 
14. Puștiul.ro
15. Bogdan V
16. Roxana dordzbor
17. Tibi Calavera

S-ar putea să-i mai vedem prezenți și pe:

16. Ionuț -Am-ceva-cu-situația-financiară-a-lui-Joe- Staicu
17. Marian Posăceanu poate…
18. Nelida Shi poate…

Păcat că nu vine și celebrul ddumi, care m-a introdus pe mine în fenomenul de Blogging și păcat că respectivul ddumi și-a închis blogul momentan. Să sperăm că e ceva de scurtă durată.
Meanwhile, o avem ca invitată specială pe Alina Greavu. Nu știu dacă ați aruncat un ochi pe ea dar…e sub acoperire.

Aici o vedem prezentând știrile la Digi 24 Constanța. Contul ei de LinkedIn ne arată de asemenea alte talente ascunse: PR Manager, Facultate de Jurnalism… Deci, purtați-vă șosetele alea curate și pantofii cei noi, căci avem printre noi o persoană destul de importantă pentru acest eveniment. Familiarizați-vă cu al ei blog, intrând aici. Puteți să vă familiarizați și cu restul, e recomandat când vreți să discutați cu persoana de lângă voi. De exemplu, avem de data asta un eveniment județean nu doar municipal, fiind prezente 3 fete din afara orașului: Elizabeth și Zaku din Năvodari iar Lisandra din Lumina (Lisandra fiind prezentă la ultimul Blog Meet de asemenea).
Mie îmi mai rămâne acum să încerc un comunicat de presă în speranța promovării în ziare și….și am o surpriză pentru voi! Mai știți video ăla cu Istoria Constanța Blogmeet ? Ei bine, acum 2 seri am stat până la 2 noaptea să-l updatez. Așadar, hai să vedem absolut toate edițiile Constanța Blogmeet!
ps: Blogmeet 9 a fost lipsă sau a fost făcut neoficial, așa că Blogmeet 10 era de fapt 9 dar…l-am lăsat așa și am trecut la 11. Enjoy!

    

pps: Poate vreți și niște bannere.

250 x 250

125 x 125

468 x 60 

[LE] Comunicatul de presă dă roade, primii care ne-au menționat sunt cei de la Cuget Liber.

.::  Bloggerii din Constanţa şi-au dat întâlnire sâmbătă, în Parcul Tăbăcărie
.::  Blogerii constanteni si-au dat intalnire
.::  Realitatea.net
.::  Actualitati.net 
.::  Bloggeri constănțeni, adunarea!

[LE] Bloggerii care au scris despre acest eveniment sunt:

.:: Cristi Mirea
.:: Calavera
.:: Alexandru Busuioc
.:: D3vilgirl
.:: Adriana Melnic
.:: Puștiul.ro
.:: Alina Greavu 
.:: învațădelatoate.blogspot.ro

19 comentarii

  1. cata reclama domnule si ridicare in slavi, nu stiam ca sunt celebru. Acum serios, blog-ul este sters pe bune, din cautare google am disparut si in curand din celelalte motoare de cautare. Chiar daca mai aveam blog distanta este o problema, cam peste mana sa calatoresc dus-intors ~25 ore pentru cateva beri :d

    Ne vedem noi cand mai trec pe acasa ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *