Blogging, Știri & Trends
Presa si Ziua Marinei
Presa si Ziua Marinei

Presa si Ziua Marinei

A fost si Ziua Marinei iar presa, obisnuita cu scandalul, a cautat nod in papura si acestui eveniment. Cuget Liber de exemplu, are stirea cu titlul asta:

Draga Alexandra Balan, nu-mi place despre tine. De fapt, nu-i neaparat vina ei poate, caci mai primeste omul si ordine de sus. Titlul acestui articol era azi-noapte unul normal, de explicare a evenimentului Zilei Marinei. Dar nu, managementul prost din redactie a zis mai mult ca sigur ceva de genul: „Ce-i ma cu titlul asta? Baga ma unul mai senzational! Sa citeasca omul! Si pe website, baga-l la categoria „Politica” ca sa dovedim ca suntem prosti pana la capat”.


Textul apoi spune urmatoarele:

Hai sa-l traducem acum:

Deci ceea ce se zice este practic: a avut loc aceste incident. Mi-e scarba. Nu am nimic cu nimeni cand vine vorba de critica, dar sa se faca asta in mod faptic, nu in mod can-canic.

Probabil s-au simtit si astia de la Cuget presati de restul sa scrie ceva mai senzational pe tema unui simplu accident pe care nici nu l-a observat nimeni in desfasurare. De la restul…as zice ca inteleg dar as minti, dar cum sa fii presa constanteana si sa-ti sabotezi asa stupid propriul eveniment major anual?

Chiar radeam cu o amica cand am vazut sfarsitul exercitiului. S-au pus drepti toti soldatii si au fugit spre iesirea de pe faleza dar li s-a ordonat brusc sa salute tribuna asa ca s-au oprit brusc si s-au intors catre tribuna. Unul din ei s-a dus putin mai in fata, intrand usor in unul din colegul lui dar s-a intors si el cum trebuie apoi in mod rapid si elegant. Probabil acela era fix soldatul ranit, care intradevar s-a comportat foarte bine si aproape supranatural. Bravo lui.

Deci daca vreti sa va angajati la OTV sau la Realitatea, faceti-o! Dar inchideti-va afacerea ca sa fie totul mai oficial! Mesaj pentru toti „jurnalistii” care s-au facut de rusine mediatizand excentric si excesiv o singura intamplare aproape invizibila care a denigrat tot evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *