Blogging, Știri & Trends
Prima zi din 2013 in imagini
Prima zi din 2013 in imagini

Prima zi din 2013 in imagini

01-01-2013 Constanta City  (35)

Astazi m-am trezit devreme cu o mare energie. M-am gandit sa ies prin diverse cartiere pentru a poza urmele lasate de Revelion. In mare parte, asta am si facut, insa am decis sa combin stilul acesta cu un altul de-al meu de „Drumetie prin oras”, unde arat ce mai e nou sau ce mai e interesant pe strazile orasului Constanta.

Eu am iesit pe afara cand inca erau -4 grade Celsius. Nu era mai nimeni pe strada, magazinele erau inchise, autobuzele nu circulau. Singurele masini existente erau taxiurile si rar…cateva maxi taxi. Am facut poze in zonele: Km5, Poarta 6, Eden, Trocadero, Spitalul Mare, Capitol, Zorile, Plaja Modern, Port Tomis, Faleza Cazino, Piata Ovidiu si Parcul Primariei (oraselul copiilor).

Se poate vedea in poze ce am intalnit pe drum. Petarde peste tot, cioburi nu mai zic si cateva categorii de oameni si…fiinte. Pe primul loc: cainii si pisicile. Pe al doilea, batraneii. Locul trei a fost luat de oamenii strazii iar pe patru se claseaza cuplurile. Cu cat s-a incalzit mai mult afara cu atat au iesit mai multi oameni pe straziile pustii.

Hai sa rezum multe multe lucruri: Piata Rosie din Poarta 6 arata cam praf, magazinele erau inchise mai toate (un nene era sa dea cu nasu-n usa unui magazin ce credea el ca e deschis), prin km5 un grup de baieti maltratau fizic un cos de gunoi, pe la Trocadero lumea nu si-a aruncat doar cutia de pizza pe strada ci si recipientul de ketchup, m-am imprietenit cu vreo 4 caini, am iritat o lebada (vezi video mai jos), pe la spitalul mare niste tigani au petrecut Revelionul pe…pajiste, acolo dorm (politia a trecut pe langa ei si nu s-a suparat), la Capitol am dat de magazinul Foie Gras ce are vinuri si sampanii interesante, la Zorile o fata si-a lasat acolo o parte din lenjeria intima sau ceva, pe scarile Modern se afla cel mai singur baiat din lume…cu o cutie de bere langa el, prin Portul Tomis au venit Lebedele in vizita, pe Faleza sunt multe pietroaie si ruine dar nenea cu Acordeonul schimba atmosfera in una placuta (i-am dat 10 lei), Zona Peninsulara era cam monotona…nu parea nimic prea schimbat, Oraselul Copiilor din Parcul Primariei era deschis…era ceva lume pe acolo…

Probabil o sa intru in detalii mai multe pe joe’s blog. Haide sa vedem lebada suparata:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=T3px0uLLmBg?rel=0&w=525&h=380]

Vreo 215 poze se regasesc in galeria de mai jos. Le mai gasiti de asemenea pe Facebook aici, sau le puteti downloada de pe Dropbox aici.

p.s. Am facut si o Explorare Urbana azi. O sa revin cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *