Știri, Evenimente & Trends
Primăria Constanța CREDE că cei de la Polaris vin să-ți ridice deșeurile voluminoase
Primăria Constanța CREDE că cei de la Polaris vin să-ți ridice deșeurile voluminoase

Primăria Constanța CREDE că cei de la Polaris vin să-ți ridice deșeurile voluminoase

foto via Primaria Constanta

Primăria Constanța dă share de ceva timp la mai multe postări despre existența posibilității de a scăpa așa cum trebuie de deșeurile voluminoase (mobilă veche, saltele…) apelând în mod gratuit la serviciile Polaris. Una dintre postări, arată așa:

ATENȚIE! Dacă vrei să arunci saltele, paturi și orice alte deșeuri mari, sună la SC Polaris M Holding S.R.L. Vor veni și le vor ridica gratuit.
Străzile Constanței s-au umplut în ultimele săptămâni de saltele, canapele ori piese de mobilier lăsate la întâmplare de constănțeni la colțul străzii ori pe lângă platformele de deșeuri.
Dacă nu ați auzit deja, constănțenii, persoane fizice, pot solicita ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul S.C. Polaris M Holding S.R.L., utilizând numărul de telefon 0241.548600. Nu le duceți la platformele pentru depozitarea deșeurilor, ci sunați la numărul de mai sus și o mașină a operatorului de salubritate va veni să le ridice în maximum 24 de ore.
În cazul în care operatorul de salubritate nu va răspunde solicitării dumneavoastră, vă rugăm să sesizați Primăria Constanța printr-un mesaj scris la numărul de WhatsApp – 0731.550.011, care va conține locația exactă unde este necesară intervenția, descrierea situației, numele persoanei care sesizează și fotografii relevante de la fața locului.
Dacă suni însă la Polaris, se scuză că sunt ocupați cu alte cazuri de genul și că îți ridică produsul după 2 săptămâni. Asta am pățit eu recent, însă văd că mulți cetățeni se plâng de exact același răspuns și exact același termen. Așadar, Primăria știe că Polaris nu face ceea ce Primăria declară că face? Pe scurt: Nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *