Blogging, Știri & Trends
Primul bulgăre de zăpadă împreună
Primul bulgăre de zăpadă împreună

Primul bulgăre de zăpadă împreună

Azi mi-am băut cafeaua împreună cu iubita mea și împreună cu Bulgăraș, primul bulgăre de zăpadă împărtășit cu iubita menționată. De fapt primele două bulgăre au ajuns împrăștiate pe noi.
Ne-am trezit împreună iar eu m-am dus instinctiv la geam. Am rămas blocat când am văzut zăpadă și am chemat-o și pe parteneră să fie martoră. Ne-am dorit enorm să prindem împreună prima zăpadă din Constanța și am făcut-o! Într-un moment de maximă de viclenie, eu am ieșit în papuci în fața scării și am făcut doi bulgări. Unul să arunc în ea iar unul să arunce și ea în mine. Ne-am făcut damblaua și am făcut apoi un al 3-lea bulgăre pe care l-am decorat cu o brățară, doi cheerios în loc de ochi, cu două boabe de piper în interior, iar apoi i-am sculptat și o gură, măzgălită cu pixul. Pe post de nas i-am pus o scobitoare de plastic, de culoarea morcovului. Așa ne-am început dimineața asta plină de zăpadă.
Se văd în poză și două lozuri noi de la Loto, numite Fulg de Nea. Poți câștiga până la 25.000 de lei și costă 2,5 lei unul. N-am câștigat nimic desigur dar mai insistăm. A răzuit iubita de curând un loz diferit și a câștigat 5 lei deci nah…măcar îți faci banii înapoi uneori. Cam atât pentru moment. Vă anunț dacă mă inspiră cu ceva mai inedit această zăpadă. Se prea poate ca anul ăsta să avem zăpadă de Crăciun. Ar fi drăguț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *