Blogging, Știri & Trends
Prin Heaven’s Hell cu lumea
Prin Heaven’s Hell cu lumea

Prin Heaven’s Hell cu lumea

Aseara iar am iesit prin oras la invitatia singurului om care ma mai scoate din casa, respectiv ddumi.

Am luat taxiul pana acolo – caci ma respect.lol – si se mira taximetristul ca mai exista rockoteca prin Constanta, lucru ce nu e tocmai exact caci in clubul asta baga orice fel de melodii. Ajungand acolo m-a intrebat taximetristul daca e deschis. Intradevar, parea cam pustiu, poate i-ar mai trebui niste luminite sau ceva caci nu prea se prinde lumea ca e o locatie pe acolo sau ca e deschisa.
Inauntru i-am gasit la o bila pe ddumi si pe calavera. Mi-am luat si eu o fisa de 3 lei ca sa bag o bila. M-as jucat prima oara cu ddumi, apoi cu o tipa care avea toate sansele sa ma bata caci sunt cam praf la biliard in general. Chiar si pe Yahoo Messenger ma tot batea fosta la biliard.

CAM SCUMPA berea apropo. Adica e 6 lei un Tuborg. Daca era 5 lei nu ziceam nimic.

Ne-a si pozat cineva pe acolo insa nu stiu unde sa gasesc pozele alea, caci sunt vreo 200 de site-uri de clubbing in ziua de azi. Inainte aveai City Nights si cam atat, acum sunt o mie. Poate pe CTLife gasesc ceva pe viitor caci am vazut logo-ul pe niste postere din interior.

Am baut, am dansat, le imitam si pe niste mini-maimute care isi ridicau bluzele in mod disperat pentru a-si arata burta. Nici nu canta vreo turceasca sau ceva, in fine, credeau ele ca sunt senzuale… Ce-i drept, credeau si altii asta deci le functiona maimutareala. Monkey whu whu.
Chiar m-am simtit bine, chiar daca eu nu prea ies prin cluburi. Vad ca se schimba situatia asta. Am iesit anul asta cat am iesit in tot anul trecut. S-ar putea sa ies si diseara. Se duc banii, sa vezi dupa izolare!

Apropo de cluburi si lume. Nu stiu pe unde sunt toti oamenii din Constanta. Conform recensamantului de anul trecut, suntem minim 630.700 de constanteni. Ne-am dublat in 10 ani, nu ca si populatie generala, cica suntem cu 10% mai putini in tara. In fine. Intrebarea e: unde sunt aia 630.700 de oameni? Tehnic, o mare parte din ei ar trebui sa fie oameni nou nouti, mai tinerei deci…pe unde hoinareste tineretul asta caci pentru un oras atat de mic sau cu locuri putine de iesit, parca trebuiam sa fim mai multi pe metrul patrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *