Blogging, Știri & Trends
Problemă de memorie insuficientă pe telefon
Problemă de memorie insuficientă pe telefon

Problemă de memorie insuficientă pe telefon

Am un Samsung Champ. Am încercat să intru pe aplicația web (cu browser opera mini) dar fără folos, căci de la un timp nu mai funcționează. Primeam eroarea: memorie insuficienta stergeti cateva elemente

Am șters eu elemente deși aveam memorie suficientă. N-a mers. Așa că am zis să-l resetez. Cum n-aveam cifrele de resetare, am căutat pe net un Reset Code și l-am găsit. Pentru acest mobil este:
*2767*3855#
Nu dai ok nu dai nimic, de îndată ce apeși pe diez, te anunță că are nevoie de câteva secunde. Se stinge singur apoi și se reaprinde și gata…e resetat. 
Problema e că-ți resetează și setările de Internet, așa că trebuie să le reconfigurezi manual (metodă vodafone aici) sau să apelezi la un Operator. Pentru alte modele de telefoane, sunt sigur că există coduri asemănătoare de Reset. Succes!
p.s. Mie mi-a dat operatorul Internet dar n-a reușit să-mi rezolve Browserul ce nu mai vrea să se conecteze. Drept urmare, o să încerc să downloadez din nou aplicația asta, respectiv browserul Opera Mini. Adică de pe telefonul tău intri pe adresa: m.opera.com și îți downloadezi aplicația de cutreierat pe net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *