Blogging, Știri & Trends
Promotie inedita la Cora Constanta
Promotie inedita la Cora Constanta

Promotie inedita la Cora Constanta

In orasul Constanta avem un singur magazin Cora, in City Park Mall. Un ditamai mall-ul de sine statator este in lucru dar mai dureaza.

Candva mi-am facut si eu un card de fidelitate. Astazi pentru prima oara m-a sunat cineva de la Call Center-ul Cora ca sa-mi explice o promotie…aparte.

Tipa cu care am vorbit pare foarte draguta si isteata dar trebuie sa-si faca treaba dupa cum a fost instruita. Cica e o promotie in perioada asta doar pentru cei cu card de fidelitate. Un laptop Asus e vreo 1240 Ron, un LCD este vreo 970 Ron, un PC AMD 2,7Ghz, 500 Gb este vreo 471 Ron, un Dual Core vreo 1040 Ron, samd. DAR…toate astea ti se comunica NUMAI la telefon, la acest telefon dat. Nu exista pe website undeva ceva despre asta ca sa-ti explice produsele vizual, nu exista nici in magazin vreo eticheta in plus specificand promotia pentru posesori de card. Asa s-a dorit de catre cel de sus treaba.

Deci, asta e ineditul. Se doresc vandute produse IT si nu numai poate, strict prin telefon sau in fine, se doreste sa fii captivat de promotie strict prin telefon. Poate daca vindeai o asigurare, mai mergea…si asta in SUA, dar sa faci de astea la noi pe un asemenea sector…pare cam absurd. Stiu ca trebuie sa-ti educi consumatorul dar cu ce ma atragi?

Dupa telefonul asta eu uit unele aspecte. Pe un website mai mi-as aminti ceva, printr-un pliant in mana la fel, ba chiar, la naiba, si in magazin, sa vad brosuri sau etichete special facute pentru mine mi-ar fi mai clar. Dar nu, e mai ieftin aparent doar sa dai telefoane si sa pui munca pe o singura persoana care va trebui sa-ti fie la dispozitie personal cand te duci in magazin, caci odata ajuns in magazin, angajatii nu o sa stie ce vrei, doar singura persoana sau singurele 2-3 persoane (miram-as) pe care trebuie sa le chemi, pentru a-ti explica ce si cum. Repet, singura modalitate de a beneficia de reducere este de a te duce in Cora, de a cere pe cineva de la Call Center si de a te duce cu persoana aia doar sa iti clatesti ochii sa zicem sau sa te ambitionezi sa cumperi ceva. E ca si cum faci o vizita intr-o unitate militara si ai un ofiter de serviciu sau o santinela care sa te acompanieze cu grija catre destinatia ta.

Nu spun „cred ca e” zic „sigur e”. Sigur e o strategie promotionala proasta. Ieftina, absurda, restrictiva, saraca si proasta.

In other news, promotii vad ca mai au si cei de la Flanco. Voi ce promotii mai stiti in perioada asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *