Blogging, Știri & Trends
PSD ar trebui să se apuce de Stand-Up Comedy!
PSD ar trebui să se apuce de Stand-Up Comedy!

PSD ar trebui să se apuce de Stand-Up Comedy!

Astăzi s-a prezentat moțiunea de cenzură în Parlamentul României, un text de 28 de pagini citit de pe foi de către un nene de la PSD, căci a PSD-ului este inițiativa absurdă. Pe mine m-au învățat profesorii la Școală să nu citesc de pe foi, dar în Politică văd că nu prea s-a făcut Școală.

În fine. Ce este o moțiune de cenzură? Conform Wikipedia, este un act prin care legislativul retrage mandatul acordat anterior executivului pentru guvernarea țării. În cazul de față, partidul politic PSD vrea ca partidul politic PNL să nu mai fie la comandă. De ce? Căci PNL nu și-a făcut treaba, cei de acolo au furat bani, au furat românii. De ce, dar varianta pe bune? O zice Orban: PSD vrea să fure la alegeri, să-și pună oamenii unde trebuie și să câștige viitoarele Alegeri din 27 Septembrie.

Pe cine să-i credem? Ținem minte cântecul vechi cum că PSD și PNL este aceeași mizerie, dar în cazul de față așa e? Eu unul cred că PNL a ținut în frâu Pandemia. A luat măsuri tardive și a dărâmat Economia într-un procent mare, dar fiind o situație nouă la care și marile puteri Internaționale și-au dat cu stângul în dreptul, parcă să zicem că stăm bine! Mai e mult de făcut, dar ca și răspuns la o Criză nouă și terifiantă, s-a făcut ceva destul de bine aici! Nici Orban nu s-a descurcat prea rău, deși eu îl știam ca tipul ăla nebun care cânta la chitară. Asta știam despre el. Uite că a făcut un front comun cu Președintele țării și parcă aveam nevoie de o astfel de înțelegere normală în Politică! Eu l-am ales pe Iohannis ca să nu iasă Ponta, dar arată bine când face ceva împreună cu un partid la putere.

Moțiunea de cenzură PSD are și un titlu pe undeva pe acolo. Cică „De la Pandemie la Pande-mită”. Am zis eu că ăștia sunt buni de show! La fel ca și în alte dăți recente, PSD atacă PNL cu acuze de furt, că au gestionat prost situațiile, că și-au pus oameni la putere…. Băi, dacă erai un om cu capul pe umeri, la Teatru, râdeai în hohote la piesa asta! Păi fix voi PSD comentați, mă? Ar trebui să inventăm un nou termen pentru tupeul PSD. Îl denumesc eu acum. Umm… Cum sună „Ironie-Structurală”? Hai că sunteți Ingineri mai toți din Politică! Structura aia care reprezintă compoziția unei combinații… Vedeți, dublu-sens! Altă șmecherie pe placul PSD. Hai că am lămurit-o și pe asta…

Cu orice contra-atac, PSD, membri acestui partid se dau și mai pe față cu prostia și hoția lor. Ca Făgădău de la Constanța, ce declara azi că îi e frică doar de Dumnezeu și de mă-sa, știți voi…mă-sa e aia care a fost prinsă la votul la Europarlamentare cu mai multe buletine de vot. Chiar și cei care știau că ăștia „fură, dar și fac”, au început să-și schimbe opțiuniile de vot căci s-au trezit forțat când văd că în fața blocului lor se construiește alt bloc, că în curtea lor e gunoiul aruncat, că în parcul lor îi mușcă câinii, că în buzunarul lor se vede paguba taxelor și a costurilor ridicate… Când aduni totul, parcă nu face cât o sacoșă cu mălai, ulei și alte mici atenții, nu? Pande-mita era de mult pe la noi și avea culoarea roșie și mirosea a ciumă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *