Blogging, Știri & Trends
Pun pariu că dopurile astea lipite sunt făcute așa pentru ieftinirea procesului tehnic
Pun pariu că dopurile astea lipite sunt făcute așa pentru ieftinirea procesului tehnic

Pun pariu că dopurile astea lipite sunt făcute așa pentru ieftinirea procesului tehnic

Internetul este înverșunat de ceva timp pe dopurile astea lipite și toți oamenii în glas colectiv îi urează o moarte lentă și dureroasă creatorului acestui sistem. Aceste urări sunt direcționate de regulă către cel care a creat fișierul .webp, cel ce a creat reclamele pe Youtube și către cel care a inventat sutienul sau mamografia modernă (ca opus la a pune mâna pe…v-ați prins voi!).

Eu observ că de la Pandemie încoace s-au stricat multe lucruri. Mulți numesc acest secol, secolul Prostiei și că așa v-a rămâne notat în Istorie. Momentan, trăim în deceniul lăcomiei din secolul Prostiei. În doar 3 ani, ba chiar în doar 2 ani, prețurile au crescut anormal de mult, în timp ce calitatea a scăzut maxim. Vedem asta la McDonald’s ce îți vinde plastic pe post de mâncare și ce nici măcar nu-ți mai dă șervețele extra, la KFC care brusc nu mai are șervețele umede (ca să reducă din costuri) (a băgat însă oferta de 7,5 lei, lucru ce o să-l bată la curul gol pe McD…), la lapte, ulei și pâine și uite că și la sucuri și bere, unde pe premiza falsă de reciclare, au lipit capacul de sticlă.

Se zice deci că e problemă de reciclare asta, că dopul ăla face cât nu-știu-câte sticle și nu e bine să fie separat de sticlă la reciclare, însă pun pariu pe un rinichi că povestea asta e inventată de corporațiile mari și că de fapt procesul ăsta de dezilipit dopul de rama lui pe bidon era unul foarte costisitor ca implementare de automatizare în fabricile de producție. Mi-ar plăcea să mă contrazică cineva, căci asta ar lămuri că cei ce au implementat asta sunt doar proști, nu și hoți. Dar, de regulă – la nivelul ăsta – sunt hoți în mare parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *