Blogging, Știri & Trends
Rad zeii de noi
Rad zeii de noi

Rad zeii de noi

Zâmbesc. Zeii sunt fericiţi. Am vlagă, sunt interesant pentru ei. Sunt trist. Zeii îşi văd de drum. Eu mor.

Se zice că nebunii şi proştii au cel mai mare noroc pe lumea asta. De ce n-ar sta aşa lucrurile, când nebunii şi proştii ies cel mai mult în evidenţă prin lipsa lor de reţinere, prin felul lor animat? Zeul este o forţă plictisită, ce are de toate. Omul are chip de zeu se zice şi poate şi obicei de zeu. Când nu are nimic, vrea bani. Când face rost de bani, caută putere. Când are putere, caută să se destindă. Zeul este un mare consumator de show-uri şi drame. Atâta timp cât eşti vocal şi complexat, zeul te ajută să continui, tocmai pentru a se mulţumi pe el însuşi.

Aşa că eşti zâmbitor sau eşti nebun. Zeul te vrea, zeul zâmbeşte când te aude că în felul tău nehotărât şi mistic îl pomeneşti cumva. Zeul îţi dă continuitate şi tu continui, dar trebuie s-o faci în acelaşi ritm, fie că ţie îţi face bine sau rău.

Devii trist. Nu te mai surprinde nimic. Zeul se plictiseşte de asemenea. Ce ar putea să mai vrea el cu o jucărie stricată? Nu te mai ajută, nu te mai încurajează prin semnale subtile. Te lasă să mori şi trece la altul, altul din minim 6 miliarde.

Uneori zeii râd de noi, uneori râd cu noi. Legea junglei este un termen universal-inteligent şi se raportează la cazuri mult mai vaste decât vastul unei jungle sălbatice cu copaci bătrâni şi înalţi. Zeul nu este mai civilizat decât Omul şi la sfârşit…toţi plângem şi toţi râdem. Zeii râd mai mult însă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *