Blogging, Știri & Trends
RADET, Liviu Popa și Primăria Constanța lasă constănțenii în FRIG
RADET, Liviu Popa și Primăria Constanța lasă constănțenii în FRIG

RADET, Liviu Popa și Primăria Constanța lasă constănțenii în FRIG

Să rămâi branșat la sistemul central de Termoficare este cea mai imbecilă decizie pe care poți s-o păstrezi în viața asta. De multe ori, n-ai de ales, când locuiești cu moși și babe în bloc. Oricât de mult s-ar scumpi gazul, nu se compară cu cheltuiala pe încălzirea de la RADET, o încălzire ineficientă oricum! Dar noi rămânem la centrala de cartier și la butelie, căci așa e normal aparent.

Știu mulți că în perioada asta nopțile sunt reci. RADET a primit ordine de la Primăria Constanța să oprească căldura. N-ar vrea Primăria să dea ordine și vremii de afară ca să nu mai fie așa rece? Nu se poate? Atunci să nu se fi putut nici sistarea încălzirii. Noi toți ar trebui să-i dăm în judecată pe toți hoții ăștia! La Întreținere nu știe nimeni cum se calculează apa rece și apa caldă, la robinet consumi metri cubi de apă caldă degeaba ca să vină cu adevărat apa caldă ce e doar apă călâie… Și tot așa. Ăștia merită falimentați cu procese peste procese!

Vine și tâmpul de Liviu Popa și declară în presă că sistemul de termoficare nu se poate porni și opri ca o centrală de apartament. Gura păcătosului adevăr grăiește! Apoi zice „Ne pare rău de situație, am fi vrut să fie mai cald”. Și eu aș fi vrut, 2,5 miliarde de Euro din senin, dar nu merge pe vrute! Apoi mai zice că „mai îndulcim temperatura cu un aer condiționat”. Hai sictir! Las dovada aici, că n-am încredere nici în ăștia de la Replica:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *