Blogging, Știri & Trends
RATC a introdus cursele împinse de călători
RATC a introdus cursele împinse de călători

RATC a introdus cursele împinse de călători

Cei de la RATC s-au gândit să introducă câteva autobuze noi pe câteva rute din orașul Constanța.
„Am întrebat lumea ce vrea de la noi în materie de modernizare iar mulți au cerut internet Wi-Fi gratuit. Le-am dat asta. Apoi unii au dorit comasarea unor linii și le-am dat și asta. Un comentator de pe website-ul nostru ne-a scris scurt și la obiect că decât să dea atâția bani pe un amărât de bilet RATC mai bine împinge autobuzul din spate și călătorește gratuit. Unii au spus că glumea dar noi credem că era foarte serios și am decis să implementăm acest sistem” a declarat un reprezentant al regiei în cauză.
Lumea s-a înghesuit să testeze noul mijloc de transport ce nu are motor și alte câteva piese complexe standard, fapt ce face mijlocul de transport mult mai ușor. Aceștia au declarat că se vede deja economia făcută alegând acest nou sistem. „Eu mă trezesc de dimineață și fac naveta până în capătul opus al orașului. Schimbam chiar și două trasee și era prea scump dar acum nu doar că îmi simt portofelul mai gros dar fac și mișcarea fizică de care nu aveam timp până acum” a declarat pentru Presă un călător pe nume Fugigiu Ușurel.
Ok, glumesc și eu. Sunt fan știri de genul Onion sau Timesnewroman, însă povestea adevărată e de asemenea amuzantă. Vedeți despre ce e vorba pe site-ul celor de la Atitudinea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *