Blogging, Știri & Trends
Recenzie: Il Padrino Siciliano din Km 4-5
Recenzie: Il Padrino Siciliano din Km 4-5

Recenzie: Il Padrino Siciliano din Km 4-5

Astăzi, în loc să mănânc o omletă și niște cartofi prăjiți acasă cu prietena, am decis să ieșim la o întâlnire cu bloggerii Cristi Mirea, Sagi, Iamntz și Radu în localul Il Padrino Siciliano din zona Km 4-5.
Deci am făcut un mini-blogmeet în Km 4-5 fără să plănuim prea mult asta. Luați aminte! Se poate. Un Beck’s a costat în jur de 5,5 Ron, o pizza în jur de 13 ron (pizza care a fost foarte bună) iar un Ice Tea a costat cam 5,5 Ron de asemenea. Nu sunt prețuri mari iar locația este foarte mare, modernă și primitoare. Mă îngrijoram la început căci nu știam în ce bodegă ajung, însă spațiul este nu doar suficient, cu terasă cu tot dar este și liniștit, cu servicii bune și tot. M-a bucurat foarte mult existența unui asemenea local fix printre case. Înainte, acest local era mai mic dar din câte am înțeles, nici atunci nu era vreo bodegă oarecare. Cu timpul s-a modernizat și și-a adăugat și camere video și acvariu și două saloane și o toaletă frumoasă și tot. 
Așadar, dacă locuiești în zonă sau în Km5, dă foarte bine să-ți scoți prietenii sau prietena în acest local. Adresa exactă este Str. Amurgului nr. 66 și poate fi văzută pe hartă aici.
p.s. Sosul de roșii picant este chiar PICANT…deci recomand.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *