Știri, Evenimente & Trends
Recenzie testare produse Schauma Anti-Mătreață
Recenzie testare produse Schauma Anti-Mătreață

Recenzie testare produse Schauma Anti-Mătreață

Dacă nu știați, printre multe altele sunt și un foarte vechi trender. Asta înseamnă că-s membru al site-ului trender.ro și că ocazional particip la campaniile apărute acolo. De data asta, m-am implicat în campania Schauma Anti-Mătreață.

Acum aproape o lună îmi veneau prin curier trei produse gratuite de la Trender și Schauma. Am scris despre asta aici. Am promis că o să revin cu informații așa că iată-mă!

Am început cu Schauma Lemongrass, un produs nou ce nu a apărut încă pe piața noastră. Nu mi-a plăcut de la început mirosul din recipient și nici nu prea miroseam ceva special când mă dădeam cu el pe cap. Cu toate astea…la o a 4-a folosire, am mirosit brusc simțul de lămâie și m-a uimit asta. Deci…probabil chiar are un miros plăcut mereu doar că nu l-am simțit eu mereu.Consistența, văzută în poza din dreapta este foarte lăptoasă, ceea ce mi s-a părut ciudat, căci n-am mai văzut așa ceva la un șampon, însă face spumă multă și îți face și părul ceva mai tare. La început aspru, dar apoi mai rezistent. Depinde de tipul de păr.

Al doilea șampon folosit, în a doua săptămână de campanie, a fost Schauma Classic. L-am păstrat pe cel Intesive (cel din prima poză) pentru ultima săptămână de campanie, crezând că o să fiu cel mai mulțumit de el. Spre surprinderea mea, mai mulțumit am fost de cel Classic.

La fel ca Lemongrass, face foarte multă spumă deci poți folosi foarte puțin din el pentru fiecare spălare. Nu știu dacă pot spune că miroase prea puternic dar miroase bine. Cât despre mătreață, cred că cel mai bine observi că îți dispare mătreața după a doua săptămână de folosire. De la ultima spălare m-am dat în cap și cu gel și cu spumă și cu fixativ (am un păr încăpățânat de aia) și chiar am constatat cu surprindere că față de prima săptămână de folosire acum nu-mi mai apare nici o bobiță de mătreață prin păr. Foarte plăcut acest lucru! Deci pot să zic că-și face treaba. Poza din stângă arată în acțiune și Schauma Intensive, cu aceeași consistență, aceeași spumă și aproape același miros. Vedeta pentru mine este Schauma Classic însă. Am testat produse pentru bărbați desigur, însă Schauma are o gamă bogată și pentru femei.

De ce o să cumpăr pe viitor fără nici un dubiu produse Schauma? Pe lângă faptul că văd o calitate incredibil de bună, îmi convine foarte mult și prețul acestor produse. De exemplu, în hypermarket-ul Real din Constanța, ultima ofertă lunară ne arată câteva șampoane de brand cunoscut la preț de 15-16 Ron pe când produsele Schauma au prețul de 8,08 Ron ! Așa că da, nu trebuie să mă chinui eu prea mult cu recenzia, și-au făcut cei de la Schauma o reclamă foarte bună mai ales prin preț.

Un comentariu

  1. Radu Georgian

    Eu am inceput cu cel Classic, apoi Intensiv si ultimul cel cu lamaie. Si mie mi s-au parut cam apoase dar e bine ca fac spuma si isi fac treaba: te scapa de matreata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *