Blogging, Știri & Trends
Reduceri eMAG – Mai 2015
Reduceri eMAG – Mai 2015

Reduceri eMAG – Mai 2015

emag reduceri 1 mil vanzari 2015 mai

Am observat că eMAG au iar Reduceri mari la unele produse. De data asta, motivul nu mai este încă un frate vitreg din bogata familie Black Friday ci o reușită a lor, aceea de a atinge pragul de 10 milioane de comenzi onorate. Citiți despre, pe blogul lor oficial.

Cu ocazia asta, dacă faci comenzi în perioada 19 – 25 Mai 2015, ai șansa de a câștiga un BMW Z4, ca să faci NFS pe străzi. Cu cât mai multe comenzi date de tine, cu atât mai multe șanse (fiecare 100 lei cheltuiți înseamnă o șansă în plus). În data de 3 Iunie 2015, se extrage rezultatul câștigător.

Câteva reduceri mai mari sunt aplicate la produse precum: căști Skullcandy la 87 lei, căști Skullcandy cu bandă la 99 lei, Laptop Dual Core Asus la 700 lei, Rucsacul Asus la 80 de lei pe care l-aș lua eu, coolerul de laptop la 40 de lei (ce poate nu e cel mai silențios dar care cred că-și face treaba) sau coolerul mai silențios la 130 de lei. În fine, căutați și voi ce se potrivește dorințelor voastre. Eu aștept în continuare oferte și mai atractive, pentru produse de maximă calitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *