Blogging, Știri & Trends
Restaurantele din Constanta intra in insolventa
Restaurantele din Constanta intra in insolventa

Restaurantele din Constanta intra in insolventa

Conform celor de la Ziua de Constanta, firma Cubit SRL – cea aflata in conducerea Domino – se afla in procedura de insolventa.

Domino este restaurantul acela aflat intr-o cladire draguta cu un acoperis absurd. Conform articolului ziarului respectiv, o mare vina pentru pasibilitatea la insolventa, o are felul in care se ocupa patronii de servire sau amenajare, un fel stangaci desigur. Nu cred ca este vorba de rea vointa din partea vreunui jurnalist, caci intradevar, multe societati nu stiu sa-si introduca afacerea in regulile de baza ale Economiei.

Alt restaurant cu probleme este si celebrul Cafe Cafe, restaurant celebru datorita scandalurilor sale. Cea mai celebra stire este aceea despre jaful care s-a soldat cu moartea paznicului.

Despre posibila insolventa a Cafe Cafe se vorbea tocmai din anul 2009 intr-o stire de pe bzc.ro. Insa si in august 2010 a revenit problema, patronul localului avand datorii de aprox 80.000 de euro la proprietarul localului, Dimitrie Şerban Sturdza. In anul 2009, datoria era de doar 10.000 de lei, acum este de 376.349 de lei. Foarte ciudate asemenea boom-uri ale datoriilor, insa avand in vedere locatia si clientela, s-ar justifica cumva. Proprietarul poate inchide in orice moment aceasta afacere.

Ideea este ca multi se grabesc sa-si faca o afacere, orice fel de afacere si dau gres. Putini uita principile economiei iar multi nu le cunosc absolut deloc. Lipsa unui management eficient si lipsa unei viziuni, duce tot mai multe societati comerciale spre domeniul insolventei si inevitabil – tipic Romaniei – spre domeniul falimentului.

3 comentarii

  1. @Un Constantean – proprietara din acte este nascuta in 68…cum ai ajuns tu la 80 de ani ? Vezi ca in articolul ala de pe ziua este pus un document de la registrul comertului.

    Cei de la Cafe Cafe si-au mutat activitatea pe o noua firma, datoriile fiind acum pe vechea firma. Asta e caz penal, dar na, nu se aplica in cazul oricui :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *