Blogging, Știri & Trends
Review pizza San Marco: Pâf
Review pizza San Marco: Pâf

Review pizza San Marco: Pâf

 

Cum pofta mi-a rămas după ultima ispravă cu tentativa de comandat pizza, am zis aseară să insist în asta, dar de această dată cu o pizzărie destul de recomandată: Pizza San Marco.
Am sunat ceva mai devreme de data asta, la 21:30. N-au ofertă de 1+1 gratis dar au pizza la 12,9 lei la 30 cm deci suna bine. Apropo, doar eu am impresia că înainte se livra peste tot pizza 2+1 gratis? Sosul costă 1,5 lei iar livrarea a spus că mi-o face în…o oră jumate. Cam mult am zis dar mi-au specificat că mai bine îmi spun așa decât să întâmpine probleme și să întârzie mai mult. Nu înțelegeți…cu cât vă creeați o marjă de eroare mai mare, cu atât mă distanțez și eu de acest serviciu!
Ok…first of all: e o pizza, nu tort. Second of all…dacă dau comandă la pizza…înseamnă că am o poftă mare și imediată. Unde naiba mă ții tu o oră? Ba chiar o oră și ceva… În ultimul rând, m-a uimit o fază. De abia azi m-am uitat mai bine pe cutia de pizza și văd că au sediul pe I.C. Brătianu…adică la nici trei stații de mine!! Cât le-a luat să-mi livreze pizza? Exact o oră!
Mi-a plăcut faza cu sosul băgat în cutie dar am auzit că se mai poartă așa ceva și pe la alții. Eu n-am văzut dar pe de altă parte, nici n-am mai comandat pizza de mult. Nu era așa caldă sau nu s-a păstrat prea caldă după 10 minute când am mâncat-o. Pizza din imaginea de mai sus este Rustica și arăta destul de frumușică dar la gust…ceva îi lipsea. Nu m-a impresionat. A doua pizza comandată a fost Uno Duo Tre, o pizza frumușică în poza de pe website dar „aridă” ca aspect în realitate. Ăsteia chiar că-i lipsea un gust bun.
M-a iritat încă o chestie! Pizza mea de 30 centimetri are de fapt doar 28 centimetri. Ba chiar, nici cutia nu are 30 cm pe una din laturile sale:

 

 

Un calcul matematic ne poate arăta câta cantitate de pizza se pierde la -2cm diametru. Păi ce naiba! De când a ajuns pizza un asemenea lux? Așadar, calificativul acordat acestei pizzării este: Pâf.

p.s. Florin n-a avut noroc cu pizza de la Pepe Verde

2 comentarii

  1. Cel mai şmecher calificativ pe care l-am văzut vreodată. :))

    Mă, acum serios vorbind, cea mai bună pizza de servit în oraş mi se pare la Cin-Cin. Când avem pohte de-aşa ceva, mereu mergem acolo şi servim.

    Ce e ciudat e faptul că (începând de la Sabroso, şi nu intru în detalii, şi terminând cu oricare altă pizzerie/restaurant care livrează la domiciliu) există diferenţe semnificative între pizza servită în restaurant şi cea livrată. Diferenţe foarte mari, în unele cazuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *