Blogging, Știri & Trends
Review X-men 7 si Godzilla 2014
Review X-men 7 si Godzilla 2014

Review X-men 7 si Godzilla 2014

Vineri noapte am fost la Cityplex Tomis căci aveam o mare poftă de a vedea noul X-men. Acesta se numește „Days of Future Past” și este a 7-a parte din serie. Hai că o să încerc să nu dau spoilere. Ambele filme sunt 3D, am plătit 30 lei pentru ambele.
Eu ador seria X-Men, mai ales pentru partea asta cu superputeri. Tocmai din acest motiv mi-a plăcut enorm și serialul Heroes. Această ultimă parte din serie nu dezamăgește. Este puțin mai dramatică față de alte părți dar este foarte cool. Unii zic că e cea mai bună parte din serie. Nu cred asta deloc. Fiecare parte își are farmecul său dar dacă e s-o luăm așa…nu asta e partea cea mai tare din serie. Cu toate astea, una din fazele din filmul ăsta e absolut genială. Toată sala a râs. Mă refer la partea aia cu slow motion și tipul super rapid. E prea tare! De asemenea, gamer-ul din mine s-a bucurat mereu de puterile persoanelor din X-men și aș vedea cu ușurință un viitor FPS pe tema asta. Vizavi de acest lucru, partea de început a filmului este superb realizată. Caracterele își controlează capacitatea supranaturală cu o mare dibăcie, ba chiar intervin noi puteri gen Portal. Foarte tare! O singură glumă mi s-a părut proastă, în stil tipic american, în rest…e foarte bun filmul. Magneto o ia razna iar, Mystique e un personaj principal ba chiar spre sfârșit ni se face inima foarte mare când vedem câteva personaje vechi din serie. Go watch it! Apropo, nu s-a terminat seria. Mai urmează!

Imediat după ce s-a terminat filmul X-Men, m-am dus în sala 2 unde trebuia să înceapă Godzilla – The Fat Version. De ce zic asta? Căci mulți au comentat pe internet că Godzilla e cam grasă în versiunea asta. Cam da dar…la ce te aștepți de la un animal preistoric ce ar trebui totuși să fie impunător? Eram doar eu în sală și cu încă un tip ce credea că este doar el în sală singur, sau așa mințea pe cineva la telefon.
Nu mai țin minte bine vechiul Godzilla (ultima oară l-am văzut doar în videoclipul lui Jamiroquai) dar știu că mi-a plăcut mult. Dacă X-men a fost Cool, Godzilla e doar Pretty Cool. Deși…aș cam duce și acest film spre nota Cool. Partea plictisitoare pentru mine este accentul pus pe familie și lupta pentru a ține familia în viață, deși alții oricum mor cu zecile sau sutele. Pe de altă parte, e interesantă acțiunea asta paralelă a eroului principal versus acțiunea eroului monstruos. O să vedeți voi ce zic dacă vă uitați la film. Deci…nu avem parte doar de un monstru ci de…mai mulți. Cealaltă rasă nu-mi place…e prea geometrică. Pare a fi mai mult un robot decât o ființă biologică. Not cool. Dar…avem destule scene destul de interesante în mod close-up cu acești monștri. În rest, bu hu…mi-am pierdut familia, nu mă las până nu devin eroul lumii! Mda, ok…îl las la Pretty Cool.
Astea sunt filmele ce îmi doream neapărat să le văd! Urmează să mai văd și The Amazing Spiderman 2 și voi fi cel mai mulțumit om. Vizionare plăcută și vouă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *