Blogging, Știri & Trends
Robin Williams nu mai e !
Robin Williams nu mai e !

Robin Williams nu mai e !

Celebrul actor, Robin Williams, a fost găsit mort în locuința sa din California. Poliția suspectează că s-a sinucis, soția lui confirmând asta menționând despre o depresie severă de-a sa. Știu că mai scriu mulți despre asta dar…foarte bine! Să vorbească tot internetul despre el căci merită!
E unul din actorii de aur, o combinație de amuzament, șoc și inteligență ce este unică în lume. Jim Carrey mai are o asemenea sclipire, de exemplu. Nu sunt mulți așa. Pe mine m-a fascinat cu umorul său extrem, cu gestica sa peste măsură și cu sunetele ieșite din el. M-a uimit apoi și cât păr poate să aibă pe corp! A fost probabil cel mai păros actor de rang înalt din istorie!
Probabil mi-a plăcut foarte mult de el de când am văzut Jumanji sau Flubber, dar cam de acolo a început. L-am văzut și în roluri mai intense precum cele din What Dreams May Come sau One Hour Photo, ba chiar pe ultimul l-am revăzut acum o săptămână. L-am văzut și în August Rush și în Good Will Hunting… Peste tot am dat de el fără să vreau, dar mi-a făcut mereu plăcere să-l văd cum joacă. E păcat că nu mai e printre noi și că a plecat în modul ăsta dar…viața e dură și rece, așa o traducem noi. Dar uite că oamenii ca el au tradus-o așa dar și altfel. Au văzut și părțile bune; Au văzut asta măcar pentru un moment ce a durat destul în timp cât să conteze.

3 comentarii

  1. Când vedeam un poster cu el purtând barbă eram sigur că filmul respectiv trebuie văzut. La rolurile serioase şi cu accent dramatic purta mereu barbă.

    Bine, nici cu stand-up-ul nu mi-e ruşine. Omu' le zicea pe bune şi într-un mod care te făcea să te strici de râs.

    Să-i fie uşoară ţărâna şi aia e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *