Știri, Evenimente & Trends
România îngroapă românii prin BNR
România îngroapă românii prin BNR

România îngroapă românii prin BNR

 

Știți ce nu prea se discută niciodată pe la Tv? Tipărirea de bani! Fix ceea ce este mai periculos pentru inflație, la noi nu prea se discută. A zis-o Cristian Popa în anul 2020 și fix de atunci a început un nou trend pe domeniu.

Apoi, peste 2 ani, zice Antena 1 pe nesimțite că BNR a mai printat niște bani din burtă iar asta ne duce la…ziua de azi. Ouăle, brânza, uleiul, drojdia, tot…mai scumpe! Căci printarea de bani crește inflația și afundă veniturile oamenilor. Spunea de curând cineva pe net că asta e ca și cum diluezi cu apă ceva. Ai salariul minim de o valoare anume și torni niște bani printați… Asta diluează acel salariu minim – mai ales – și îl face să-și piardă din valoare.

Faza e că foarte multe state fac asta (inclusiv SUA) și creează un soi de echilibru raportat la mânăria economică a celorlalte state, în practică însă, omul de rând are de suferit. Eu zic că ar trebui să schimbăm nu doar regulile jocului ci și jocul cu totul, căci prea prăpăd este cu asta! Stați să vedeți de mâine, 13 Martie, ce discuții o să apară prin Presă cu noua Criză Economică… Cine nu învață, are de tras! p.s. Soluția? Ca în Franța! Scandal în stradă. Atâta zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *