Blogging, Știri & Trends
Românii și accesul interzis la comentarii pe Youtube
Românii și accesul interzis la comentarii pe Youtube

Românii și accesul interzis la comentarii pe Youtube

Am observat un obicei PROST al antreprenorilor media români. Orice videoclip nou au, orice segment animat pe Youtube sau orice rahat pe Youtube, îl pun cu opțiunea de Comentarii închisă!
Suntem noi românii chiar atât de critici și miștocari în online de nu poate un Radio sau o casă de producție să lase comentariile pornite? Mă apucă râsul. Eu am vrut să caut varianta radio la piesa de mai sus și am zis că las și eu în papucii mei de plajă un comentariu ca să aflu unde este dacă este. De unde…disabled! E ca și cum te-ai duce la sediul Radio Zu și nu ți-ar deschide ușa sau e ca și cum nu ți-ar răspunde la telefon. Ce rușine! 
Știu că mulți înjură iar alții fac miștouri, dar multe comentarii sunt de acceptat. Deși offtopic unele, sunt viabile pentru sistemul informatic integrat. Ba chiar, proștilor care sunteți, comentariile alea vă fac vouă traficul mai mare căci oamenilor le place să-și dea importanță pe net și așa vă crește și vouă gradul de vizualizare. În cazul normal însă, comentariile alea au un scop de apreciere, critică sau informare. Dar voi, fiind niște amețiți (că doar vă mai ascult postul din când în când), alegeți să vă țineți brutal la distanță fanii sau fanii colaboratorilor voștri. Și nu vorbesc doar cu Radio Zu ci cu toți amatorii de nume celebre ce și-au făcut pagină de Youtube dar ce și-au închis comentariile la rang de Ceaușescu.
Să-ți închizi comentariile pe Youtube justificat e o situație rară, în rest e doar bădărănie, afacere proastă și o mare gaură neagră de Marketing.

3 comentarii

  1. Pe bune, tu te-au uitat la un video ce comentarii penibile apar? Uneori asta este o solutie buna. Vine cate un Gigel cu nume de manelist sau mai stiu eu ce vedeta si incepe sa comenteze „E misto melodia si nu prea, eu as fi spus…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *