Blogging, Știri & Trends
Rusine „bloggerilor” constanteni!
Rusine „bloggerilor” constanteni!

Rusine „bloggerilor” constanteni!

Se pare ca sunt pe aceeasi lungime de unda cu ddumi, caci el din senin a scris articolul asta, care trateaza o problema pe care vroiam si eu s-o disput acum. Un paragraf din articol, referitor la ultimul Blog Meet constantean zice:
– din 18 bloggeri care si-au anuntat prezenta s-au prezentat doar 11, doi au anuntat pe ultima suta de metri ca nu pot ajunge si tot atunci au venit alti doi bloggeri; de restul nu se stie de ce n-au venit desi si-au anuntat intentia iar altii probabil nu le mai pasa de astfel de intalniri;
– din cei 18 bloggeri sunt doi care si-au desfintat blog-ul de luni bune, dar au vrut sa vina si ei;
– din cei 18 bloggeri inscrisi si 13 prezenti au scris despre eveniment (inainte si dupa) doar 3-4 dintre care doi au postat si banner-ul propus;

Continui eu. Din cei 13, review au facut doar 2, respectiv eu si ddumi. Pai chiar asa? Avem pretentii la blogosfera constanteana si de fapt nici nu ne pasa sa scriem 2-3 cuvinte pe tema unui eveniment exclusiv cum este Blog Meet-ul constantean? E trendy sau cool sa venim la Blog Meet? E boschetareala sa venim la Blog Meet sau ce? Blogurile sunt un instrument puternic in informatia cotidiana si vad ca multi trateaza asta ca un rahat. Poate pentru ca au ei bloguri de rahat oare? Probabil.

Asta e, ce sa zic. Constanta nu are inca blogosfera inseamna, adica oameni care iau in serios internetul si comunicarea prin intermediul acestuia. Nu exista sa ai blogosfera constanteana fara sa dezbati – indiferent daca ai fost prezent sau nu – un eveniment maxim important pentru bloguri cum este un Blog Meet local. Inclusiv ziarele trebuia sa scrie despre asta. In fine. Cum zice si titlul: rusine asa-zisilor bloggeri constanteni. Ma mai si intreaba lumea de ce insist sa fiu solitar in multe din actiunile mele prezentate online. Oare!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *