Blogging, Știri & Trends
Sanasport: Sport în Port
Sanasport: Sport în Port

Sanasport: Sport în Port

Aveți două zile pentru a vă pregăti psihic dar mai ales fizic pentru un nou eveniment marca Sanasport. În data de 25 August 2013, începând cu ora 9:00, are loc evenimentul Sport în Port, un eveniment de alergare/mers pe o distanță de aproximativ 2,5 Km dus și 2,5 Km întors.

Primul eveniment de această manieră a avut loc în data de 31 Martie 2013 și s-a numit Mamaia Run 2013. După cum menționam și pe blogul meu personal, am fost și eu prezent la eveniment și pot spune că n-a fost chiar atât de simplu, mai ales din cauza nisipului ce îngreuna pașii. Cu toate acestea, am reușit să termin cursa în 35,05 minute, aflându-mă pe locul 64, undeva la mijloc deci.

Sunt șanse mari să mă prezint și la această ediție, căci îmi face cu ochiul drumul drept și asfaltat pe care se aleargă.

Arată simplu pe hartă dar în practică nu este deloc ușor, mai ales dacă nu ai o experiență insistentă în jogging. Dar dacă ești atletic de fel și faci mișcare des, chiar și în casă, ai șanse enorme să termini cursa, ba chiar să o termini într-un timp bun.

Înscrierea oficială la eveniment se face pe pagina de aici, până la ora 20:00, astăzi 23 August. În caz de ratați înscrierea de azi, puteți să vă înscrieți la fața locului doar în cazul în care nu s-a depășit deja numărul de 300 de concurenți. Numărul se ridică începând cu ora 9:00, concurenții înscriși pe website având prioritate. Ridici acest număr și pornești cursa la ora 10:00 din dreptul Terminalului de Pasageri din port până în parcare la Vraja Mării și înapoi la Terminal iar. Ia-ți un maieu sau un tricou bun de găurit, căci acele de siguranță cu care este prevăzut acest număr o să-ți strice categoric îmbrăcămintea. În rest, fii sigur că ești hidratat și să nu-ți fie rușine să te oprești din alergat și să mai mergi la pas o perioadă căci așa se întâmplă când nu ești olimpic precum unii din cei cu care concurezi. Not fair, Sanasport, not fair! Succes!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YBvWAos9f5A&w=525&h=315]

p.s. Despre premii și beneficii, puteți citi pagina oficială a evenimentului de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *