Blogging, Știri & Trends
Saptamana ciudata part 2 | PC Nou
Saptamana ciudata part 2 | PC Nou

Saptamana ciudata part 2 | PC Nou

Cum ziceam, saptamana asta a fost foarte ciudata si foarte stresanta, la munca desigur. Azi mi-am luat un liber sa ma mai destresez putin.

In ziua de 13 oct chiar ca am avut ghinioane. Masinile claxonau aiurea pe strada, mult prea tare, la munca trebuia sa improvizez rapid chestii. M-a nenorocit. Apoi a venit ziua de 14. Totul ok, am avut de munca dar am facut-o cu brio si spre seara, m-a apucat pandaliile sa ma uit pe 1a.ro la PC-uri. Am gasit un Intel Dual Core 2.0 Ghz cu 2 Gb DDR2 667Mhz rami si un video Ati Radeon HD 3600 de 256 Mb la 5 milioane. In mod normal gasesti acest PC ceva mai ieftin, dar nu prea sunt oferte. Muncesc de 7 luni de zile full time deci trebuia neaparat sa imi satisfac moftul asta. Eu si PC-urile mereu am avut o stransa relatie si mereu m-a fustrat faptul ca nu am unul decent. Acum am unul decent.

Ziceam si pe Facebook ca testez jocuri, deci sariti cu idei! Am testat NFSU2 la capacitate maxima si a mers desigur caci nu e prea mofturos, trec la Left 4 Dead 2 care si asta sigur o sa mearga si apoi sar la ceva mai serios. Tipul de la care am luat PC-ul a zis ca a jucat si Stalker, deci e ceva. Mai trebuie sa testez Call of Duty 2 sa zicem, Medal of Honor poate, Battlefield, HALO, Fear etc. Deci shootere in mare parte. Sunt deschis si la alte optiuni. Cum ziceam, sariti cu idei!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *