Blogging, Știri & Trends
Scoala de soferi, numarul 13, Virusi si alte nebunii
Scoala de soferi, numarul 13, Virusi si alte nebunii

Scoala de soferi, numarul 13, Virusi si alte nebunii

Hello. Lol. Iz me!

Azi am participat la primul meu curs de scoala de soferi. Deci…am inceput scoala de soferi! Cam tarziu poate, dar PLM ma! CT 01 PLM! Am aflat cu o oarecare mirare ca sunt cursantul cu numarul 13. Super marfa talent belea senzatie, nu? Deci minunat.

Acolo am invatat azi cateceva din ce am repetat si acasa. Cica n-ai voie sa intri pe o strada cu semnul „accesul interzis”. Azi, cand plecam spre casa, unul intra pe o asemenea strada. M-a facut sa ma gandesc daca oare am fost atent la curs sau nu. Fuck you soferilor, ca ma induceti in eroare atat.

Meanwhile, Luni m-am vazut cu niste cineva si am stat la plaja si am baut bere si am stat acasa la o barfa si o alta bere si alte chestii. A fost o zi frumoasa dar si obositoare. Dormisem doar 2 ore. Marti la munca. Nu stiu cum am rezistat. Acasa iar. Virusi pe PC! Nuuu.

Una din persoanele „cineva” mi-a dat un virus conectand aparatul foto la pc meu. Ciudata situatie. Oricum, m-am facut cu unul din cele mai enervante boli ale pc-ului: W32 Sality.AA. Acest virus, in combinatie cu Avira Anti-Virus, te freaca la melodie maxim. Deci, nu mai puteam sa umblu pe PC caci DOBITOCUL de Avira ma tot anunta el de probleme. Dupa un miliard de incercari de a sterge virusii, mi-am amintit de fostul A-squared, actualul Emsisoft Anti-Malware. Vad ca el mi-a gasit buba si poate o rezolva, inca mai scaneaza. Parca tot el m-a scapat de Sality si alta data. Acest virus iti blocheaza executabilele, iti fura parolele si id-urile, iti creeaza backdoor-uri si controleaza tot. Deci..stii, chestii banale.

In rest…..drame, stres, munca, datorii, nebunii. Ce dracu sa mai zic. CE DRACU??? Sunt ok. In Romania sa fii ok inseamna sa nu fii mort. Deci sunt ok. Pe de alta parte, am sanse mari sa fiu ok si intr-un sens normal la capatzana. Doar ca pt asta trebuie sa lupt si sa ma razboiesc si sa scot sabia in trafic si sa ma pictez pe fatza si sa tip THIS IS SPARTAAA si sa fiu roman…

p.s. Ce final. Nici eu nu stiu ce mai spun. N-am chef de prea multe. Doar vroiam si eu sa mai zic cateceva. In esenta, inca am munca, totul pare ok, iubirea e la pamant cum si era de cand m-am nascut, planurile mele inca exista, vreau si eu sa cresc mare, caci batran sunt deja, acum urmeaza „mare”. Iar incep… Ok, paaa!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *