Blogging, Știri & Trends
SEAS – Teatru în Constanța
SEAS – Teatru în Constanța

SEAS – Teatru în Constanța

SEAS este un eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanța și finanțat de Consiliul Județean Constanța. Partener principal este Primăria Municipiului Constanța.

Marţi, 16 august, de la ora 20:30, publicul a putut vedea trupa Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara cu spectacolul „SUNT O BABĂ COMUNISTĂ” după romanul lui Dan Lungu, în regia Antonellei Cornici.

Astăzi, Joi, 18 august, ora 20:30, la Teatrul de vară Soveja, o comedie românească spumoasă, „DOI MORȚI VII” de Vasile Alecsandri, în regia reputatului Alexandru Dabija, recunoscut pentru măiestria montărilor din dramaturgia românească.„Doi morți vii” prezintă povestea, pe cât de încâlcită, pe atât de amuzantă, a dispariției unui proprietar bogat și a unui lipovean. Ghiftui, un proprietar bogat neinteresat de o relație serioasă, se lasă convins cu ușurință de prietenii săi ca a venit momentul sa se însoare. Între timp se pierde într-un lac împreună cu un adversar de-al său, pe care e convins ca l-a ucis. Ce urmează vom descoperi împreună astă-seară, în spectacolul prezentat de Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe

Citește știrea mai departe pe ziuaconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *