Blogging, Știri & Trends
Secția 5 Poliție din Constanța este un dezastru, ca de obicei!
Secția 5 Poliție din Constanța este un dezastru, ca de obicei!

Secția 5 Poliție din Constanța este un dezastru, ca de obicei!

foto via replicaonline.ro

În presa locală au apărut câteva imagini despre aspectul precar al secției 5 Poliție Constanța. Câte secții de poliție nu sunt așa? De fapt, care oare arată într-un mod civilizat?

Este oribil de tot ce se întâmplă în astfel de instituții, însă multe instituții arată așa, chiar și Primăria. În afară de detaliile articolului cu pricina, am observat un comentariu pe care îl consider relevant ca opinie a multor constănțeni. Cel puțin a celor din raza secției respective (nu mă număr printre ei), deși ar trebui să fim mai uniți și să ne pese tuturor de ăia din Poarta 6 la fel ca de ăia din Faleză Nord. Redau comentariul unui anonim:

Vreti sediu nou pai sa vedem planul managerial si cum arata zona care chipurile o controlati si ultimile arestari adevarate nu 2 r**i care aveau doua tevi de fier in carut.

AVETI UNA BUCATA de cartier km 4-5 care colcaie de traficanti de droguri si fete stim de cine vorbim ca doar este terorizat tot cartierul de frica si ce sa faca bietii oamenii cand va vad pe voi ca mai schimbati si cate o vorba cu ei din logan asa amiabil ca baietii si voi, faceti o cheta de la ei nu mai bagati tot pe dreapta si renovati sediul bat pariu ca va raman sa schimbati si loganurile tinand cont la ce masini se parcheaza pe la piață, mergem mai departe cartierul CET pai rasfoim in arhiva Replica vedem ce stiri gasim de prin Cet ne punem mainile in cap si ne dam seama de parandaratul de la vagoane, locuitorii cartierului stiu ce vb deoarece si ei vad cum schimbati amabilitati cu baietii, mergem in zona Abator aici suspinati ca s-au dus vremurile bune cand baietii vindeau tigari acum mai slabut, dar pica iar ca nu se mai vand tigari cu tirul in zona nu este meritul vostru sau dus vremurile si au imbatranit si ei sau multi au plecat la munca afara, probabil din cauza asta cand suna locuitorii din zona din cauza scandalurilor noaptea din jurul restaurantului Diplomantic nu va prezentati sa nu suparati ultimii mohicani ramasi de la care mai pica, la Poarta e bine locuitorii sunt linistiti partea leului vine de la Poarta 5 si 6 si vesnicele vagoane.

Daca nici noi nu mai stim care suntem simpli locuitori ai zonei care va rugam de ani de zile sa luati atitudine si voi tot omul de rand il amendati daca au curaj sa va zica in fata anumite lucruri si cu infractorii va tutuiți va vorbiti dupa porecle, am vazut tineri noi la voi in sectie poate ei sa aduca un aer mai proaspat de schimbare daca pot sau sunt lasati. Cand va zice lumea ca drogurile colcaie in cartier ziceti ca nu prea tine de voi este de alte structuri, pana la celelalte structuri si sa umble cu masini de sute de mii de euro fara o zi muncita au trecut neobservati de voi ,bine ei au fost observati dar foamea a fost mare la unii de printre voi si mai rau este ca am auzit ca chiar copii de ai vostri au ajuns clienti ai acestora, deci te bucuri ca azi bagi o sutica in buzunar dar maine fiutu sau fita ii aduce inapoi inzecit de unde ai luat tu. Eu sper sa va mute sediul chiar la piata 4-5, poșta e libera si poate asa îi au in fata sau ii mai vad si unii din sectie care chiar vor cu adevarat sa schimbe ceva.

Bine este cam rusinos sa te parchezi la piata cu loganul tu politist cu 20 de ani de munca linga unul care nu a muncit o zi cu un Mercedes de 100 000 euro sau Porche sau Range si lista poate continua, hai ca stiti si voi va trece vreun nume prin cap cand cititi comentariul asta, daca da puteti scrie numele in comentarii mai jos asa de amuzament, noi doar vrem sa va faceti munca pentru care o sa platim si acele pensii ca ati stat in stres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *